Excalibur Masaüstü Bilgisayarlarda Oyunseverleri Heyecanlandiran 6 Yeni Teknoloji

Son yillarda donanim ve yazilim alanindaki gelismeler, masaüstü bilgisayarlarin kullanimini daha verimli ve güçlü hale getirdi. Özgürlügüne düskün oyuncular için oyun dünyasinin dinamiklerini degistiren Excalibur donanim bilgisi, kullanim alani ve bütçe gibi sebeplerle istedigi bilgisayari bulamayan kullanicilarina “KUR-AL” uygulamasiyla çözüm sagliyor. Excalibur E650 ve E750 masaüstü modelleri 6 yeni teknolojisini siraliyor.

Excalibur Masaüstü Bilgisayarlarda Oyunseverleri Heyecanlandiran 6 Yeni Teknoloji
Donanim ve yazilimdaki son gelismeler, oyun oynamayi her zamankinden daha sürükleyici ve gerçekçi hale getirdi. Yeni standartlar belirleyen yüksek performansli islemciler, yapay zeka destekli ekran kartlari, enerji verimliligi saglayan ve isinma sorununu büyük oranda azaltan sogutma sistemleri gibi teknolojiler masaüstü bilgisayar kullanimini yayginlastirdi. Ancak is, oyun veya egitim için kendilerine özel ve uygun bir bilgisayar satin almak isteyen birçok kullanici donanim bilgisi, kullanim alani ve bütçe nedeniyle hangi masaüstü bilgisayari satin almasi gerektigine karar veremiyor. Binlerce konfigürasyon seçenegi sunan “KUR-AL” uygulamasi ile kullanicilar, Casper’in web sitesinden girerek kisisellestirmeyi yapip, dakikalar içerisinde diledigi siparisi verebiliyor. Kullanicilarin tüm beklentilerini trend teknolojilerle karsilayan güç ve performans bilgisayari Excalibur, E650 ve E750 masaüstü modellerinin oyunseverleri heyecanlandiran 6 yeni teknolojisini siraliyor.

1. Oyuncu isteklerine göre sekillenen güç: Binlerce çesit donanim seçenegi arasindan oyuncularin diledigi konfigürasyonu gerçeklestirebilmesini mümkün kilan Excalibur, kisisellestirilmis bilgisayarlara imkan sagliyor. Siparis verildigi anda kisiye özel olarak üretilen Excalibur E650 ve E750, anakart, kasa, güç kaynaklari ve sogutma sistemlerini isi ve performans testlerinden geçerek güvenle kullanicilarla bulusuyor.

2. Göz alici ve kir tutmayan “UV” yüzeyler: UV isin teknolojisiyle, bilgisayar kasalarina modern bir görünüm kazandiran Excalibur, ayni zamanda dayanikliligi da artirarak kasanin uzun süre yeni gibi kalmasini sagliyor. Kir tutmayan yapisiyla kolay temizlenebilme özelligini kazandiran UV isin teknolojisi, çizilmelere karsi da üstün koruma sagliyor.

3. Havali RGB deneyimi: Ön cam yüzeyde sinirsizlik tasarimi ile bir araya gelen RGB ledler, ayni zamanda istege göre sogutucu sistemlerine de tasinabiliyorken, oyuncular en havali RGB deneyimini dahili 3 adet 120mm özel aydinlatmali RGB fan ile yasiyor. Bunlarin yani sira oyuncular, islemci fani için de 240mm veya 360mm RGB isikli opsiyonlardan seçim yaparak bilgisayarinin sogutma sistemini güçlendirip, özel sogutmali RGB RAM tercihleriyle hizini artirirken, oyun ortamini daha da renklendirebiliyor.

4. Yeni neslin gücü: Iki çekirdek mikro mimariyi tek bir islemci kalibinda birlestiren Intel’in 13. ve 14. Nesil Intel islemcileri, oyun tutkunlarinin ve profesyonellerin tüm hayallerini gerçek kiliyor. Raptor Lake S Refresh teknolojisine dayanan islemciler, çoklu görevler ve yüksek performans gerektiren uygulamalar için en ideal seçenek.

5. Kesintisiz oyun deneyimi sunan sogutma sistemleri: Sadece güçlü olmak yetmez, önemli olan gücü sürdürebilmek. Excalibur’un uzun saatler akici oyun deneyimi sunacak sogutucu sistem seçenekleri, en yüksek performansta dahi donma veya takilma sorunu yasamanin önüne geçiyor. Kullanici tercihlerine göre özellestirilebilen hava sogutma fanlari, sivi sogutma sistemleri ve özel olarak gelistirilmis turbo fanlar, yüksek performans gerektiren durumlarda ekstra sogutma saglayarak, bilgisayarin isisini dengede tutuyor. Ayni zamanda bilgisayarin ömrünü uzatan sogutma sistemleri, oyunculara uzun vadede maliyetten tasarruf sagliyor.

6. Dünyanin en güçlü ekran karti NVIDIA GeForce RTX4090: NVIDIA ADA LoveLace Mimarisi ile gelistirilen RTX4090 ekran karti, yenilenen yapay zeka destekli DLSS 3.5 fonksiyonlari ile desteklenerek, yüksek FPS ve yüksek grafik performansi ile essiz bir grafik gücü sagliyor. Bu sayede iki kata kadar performans ve enerji tasarrufu sagliyor.
Kaynak: İHA