Erdem Koleji'nden YKS Basarisi

Gaziantep Erdem Koleji, LGS’de yüzde 1’lik dilimde en fazla ögrenciye sahip okul olarak elde ettigi yüzde 73’lük kitlesel basarisinin ardindan yeni bir basariyi YKS sonuçlarinin açiklanmasiyla elde etti.

Erdem Koleji'nden YKS Basarisi
Türkiye 37.’si ve Türkiye 669.’uncusu Gaziantep Erdem Kolejinden. Ilk 20 binde 54 derece elde eden Erdem Koleji, bu basarisinin gururunu yasiyor.

Erdem YKS’de Gaziantep rekoru kirdi

Gaziantep ve bölgenin en basarili egitim kurumlarindan biri olarak ön plana çikan Erdem Koleji, LGS’de elde ettigi rekorun ardindan YKS’de de basarili sonuçlara imza atti. YKS’de ilk 20 binde 54 derece ile büyük bir gurur yasatti. Erdem Koleji ögrencileri; Ilk 50’de 1 derece, ilk 200’de 2 derece, Ilk 500’de 3 derece, ilk bin’de 4 derece, ilk 5 binde 8 derece, ilk 10 binde 16 derece ve ilk 20 binde 20 derece elde etti.

Türkiye 37.’si Erdem Koleji’nden

Gaziantep Erdem Koleji Yüksekögretim Kurumlari Sinavi’nda (YKS) elde ettigi kitlesel basarilarin yani sira bireysel basarilariyla da dikkat çekti. Erdem Koleji ögrencilerinden Arda Günes Türkiye 37.’si olma basarisi gösterdi. Yine Erdem Koleji ögrencisi Ali Gökalp Çiftçi ise Türkiye 669.’cusu oldu.

Basarinin hakli gururunu yasiyoruz

Gaziantep Özel Erdem Koleji Genel Müdürü Mehmet Örfi Sönmez, sinava giren tüm ögrencileri tebrik etti. Sönmez, “YKS’ye giren ögrencilerimizin kitlesel olarak basari göstermesinin hakli gururu ile yolumuza devam ediyoruz. YKS’de basari gösteren ögrencilerimize, aldiklari dereceler ile yasattiklari gurur için tesekkür ediyoruz. Erdem Koleji olarak bilimin isiginda, basari merdivenlerini yilmadan adimlayan ögrencilerimizin destekçisi olmaya devam edecek, gelecegi dizayn eden bireyler yetistirme hedefimizi sürdürecegiz. Kendini her alanda ifade edebilen bireyler yetistiren Erdem Koleji, bu sene de elde ettigi basariyla zirvedeki yerini korudu. Sinav basarisinda emegi geçen ögrencilerimiz basta olmak üzere tüm velilerimizi, ögretmenlerimizi ve idarecilerimizi tebrik ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA