Büyüksehirde 'Yatirim Ve Hizmet' Zirvesi

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, TBMM Milli Savunma Komisyonu Baskani Hulusi Akar, milletvekilleri ve belediye baskanlari ile Büyüksehir Belediyesi’nde bir araya gelerek, kentte yapilacak yatirim ve hizmetlerle ilgili degerlendirmelerde bulundu.

Büyüksehirde 'Yatirim Ve Hizmet' Zirvesi
Baskan Dr. Memduh Büyükkiliç yönetimindeki Kayseri Büyüksehir Belediyesi, yatirimdan yatirima, hizmetten hizmete kosan anlayis içerisinde çalismalarini sürdürüyor. Ulasimdan spora, gastronomiden turizme, sagliktan egitime kadar birçok yatirim ve projeyi Kayserililerin hizmetine sunan Baskan Büyükkiliç, yapilan yatirimlari degerlendirmeye ve yeni dönemde yapilacak hizmetlerle ilgili istisarelere de özel önem veriyor.

Bu kapsamda, Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, TBMM Milli Savunma Komisyonu Baskani ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Milletvekilleri Ayse Böhürler, Saban Çopuroglu, Murat Cahid Cingi, Bayar Özsoy ile Melikgazi Belediye Baskani Mustafa Palancioglu, Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin ve AK Parti Kayseri Il Baskan Vekili Hasan Nuri Kus ile birlikte Büyüksehir Belediyesi’nde bir araya geldi.

Baskanlik makaminda gerçeklesen görüsmede, merkez ve ilçelerde yapilan, yapimi devam eden ve programa alinan yatirimlar ile sehri daha ileriye tasiyacak yatirimlar istisare edildi. Birlik, beraberlik ve dayanismanin en güzel örneklerini sergileyerek, berekete vesile olundugunu vurgulayan Baskan Büyükkiliç, “Kayseri’mizi ilgilendiren ve sehrimizi daha ileriye tasiyacak olan çalismalarimiza devam ediyoruz” dedi.

Büyükkiliç, istisare, uyum kültürü ve ortak akla özen gösterdiklerini belirterek, “Bir taraftan kadim kentimizde hizmetlerin plânli, programli, etkin, verimli ve uyum içinde yürütülmesini saglarken, diger taraftan yenilikçi, adil, kaliteli, katilimci, ortak akilla istisareyi önemseyen, ekip ruhuyla etkin ve verimli yönetim anlayisiyla, sehrimizin degerine deger katmaya devam ediyoruz. Cenab-i Allah birligimizi, beraberligimizi daim etsin” diye konustu.

Kaynak: İHA