Büyükkiliç Ve Akar, Millet Bahçesinde Vatandaslarla Bulustu

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç; TBMM Milli Savunma Komisyonu Baskani ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ile birlikte Recep Tayyip Erdogan Millet Bahçesi’nde vatandaslarla bir araya geldi.

Büyükkiliç Ve Akar, Millet Bahçesinde Vatandaslarla Bulustu
Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, TBMM Milli Savunma Komisyonu Baskani ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ile birlikte Recep Tayyip Erdogan Millet Bahçesi’ni ziyaret etti. Recep Tayyip Erdogan Millet Bahçesi ziyaretlerinde Baskan Büyükkiliç ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Baskani ve AK Parti Kayseri Milletvekili Akar’a AK Parti Kayseri Milletvekili Ayse Böhürler de eslik etti. 1 milyon 260 bin metrekarelik alaniyla Türkiye’nin en büyük millet bahçelerinden biri olarak dikkat çeken ve Büyüksehir Belediyesi tarafindan yeni donatilar eklenerek sürekli güzellestirilen Recep Tayyip Erdogan Millet Bahçesi özellikle hafta sonlari ve yaz aksamlari Kayserililerin ugrak noktasi oluyor. Baskan Büyükkiliç da TBMM Milli Savunma Komisyonu Baskani ve Milletvekili Akar ile birlikte Recep Tayyip Erdogan Millet Bahçesi’ni ziyaret ederek, Pazar aksamini millet bahçesinin serinliginde geçiren vatandaslarla bulustu. Millet bahçesi içerisindeki tesislerde vakit geçiren vatandaslarla sicak ve samimi sohbetler gerçeklestiren Büyükkiliç ile Akar’a ilgi ve sevgi yogun olurken, Baskan Büyükkiliç ve Akar Kayserililerle günün anisina bol bol hatira fotografi çektirdi.

Doganin ve yesilin bulustugu Recep Tayyip Erdogan Millet Bahçesi’ni ziyaret ettiklerini belirten Baskan Büyükkiliç; "TBMM Milli Savunma Komisyonu Baskani ve AK Parti Kayseri Milletvekilimiz Sayin Hulusi Akar ve AK Parti Kayseri Milletvekilimiz Sayin Ayse Böhürler ile birlikte doganin ve yesilin bulustugu Millet Bahçemizi ziyaret ederek, hemsehrilerimizle keyifli sohbetler gerçeklestirdik” dedi.

Kaynak: İHA