Bursa Festivali'nde Nükhet Duru Sahne Aldi

Türkiye’nin en önemli seslerinden Nükhet Duru, 62. Uluslararasi Bursa Festivali’nde unutulmaz bir konsere imza atti.

Bursa Festivali'nde Nükhet Duru Sahne Aldi
Bursa Büyüksehir Belediyesi adina BKSTV tarafindan Atis Grup sponsorlugunda düzenlenen 62. Uluslararasi Bursa Festivali, Nükhet Duru, POW Trio ve gitarist Cenk Erdogan’i agirladi.

POW Trio ve gitarist Cenk Erdogan ile birlikte Kültürpark Açikhava Tiyatrosu’nda sahne alan Nükhet Duru, “Nünü Caz Söylüyor” projesiyle, hayranlarina bu kez kabare ve caz sarkilari seslendirdi. Altin plak dahil birçok ödülün sahibi olan ve sarkilariyla müzikseverlerin hafizalarinda yer eden Duru, bambaska bir performansla muhtesem bir konsere imza atti. Sanatseverlerin hayranlikla izledigi ve her sarki sonunda alkis yagmuruna tuttugu gecede Nükhet Duru, Cenk Erdogan ve POW Trio’nun muhtesem performansi esliginde begenilen parçalarini Bursali hayranlari için söyledi.

Yeni Türkü’nün “Olmasa Mektubun” sarkisini yorumlayan Duru’ya sarki boyunca eslik eden müzikseverler, keyifli bir festival gecesi yasadi. Birbirinden unutulmaz eserleri kendine has yorumuyla seslendiren sanatçi, Ayten Alpman’in “Tek Basina” sarkisiyla konseri adeta zirveye tasidi.

“Bursa’da kendimi güvende hissediyorum”

Sik sik izleyicilerle sohbet eden Duru, Bursa’nin kendisi için öneminin bir baska oldugunu belirterek, "Çocuklugum Bursa’da geçti. Bursa’ya sevdam daha 4 yasinda basladi.

Bursa deyince aklima yuva geliyor. Kendimi evimde hissediyorum. Gerçekten, diger sehirlerden daha fazla kendimi burada güvende hissediyorum” dedi.

Durmazlar’in etkinlik sponsoru oldugu gecede, Bursa Büyüksehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Dairesi Baskani Safak Baba Pala, ünlü sanatçi Nükhet Duru ve Cenk Erdogan’a muhtesem konser için tesekkür etti.
Kaynak: İHA