Baskan Yilmaz Sporcularla Bulustu

Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz, yaz spor okullari kapsaminda tenis bransinda egitim alan sporcularla bulustu.

Baskan Yilmaz Sporcularla Bulustu
Yildirim’in ‘spor kenti’ kimligini güçlendirecek çalismalari hayata geçiren Yildirim Belediyesi, ilçede sporu yayginlastirmak ve tabana yaymak için 365 gün boyunca çocuklari ve gençleri sporla bulusturuyor. Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz, Kaplikaya Cazibe Merkezi içerisinde bulunan kortta antrenman yapan tenisçilerle bir araya gelerek maç yapti. Kiran kirana geçen karsilasmanin kazanani dostluk oldu. Spor yapan çocuklarini bekleyen ailelere de selam verip taleplerini dinleyen Baskan Oktay Yilmaz, bu dönem Yildirim’a yeni açik ve kapali tenis kortlari kazandiracaklarinin müjdesini verdi.

Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz, Yaz Spor Okullari kapsaminda Nisan ayindan bu yana 260 toplamda ise 3 bin 540 çocugu tenisle bulusturduklarini ifade etti.

Spora ve sporcuya önem veren çalismalar gerçeklestirmeye gayret ettiklerini söyleyen Baskan Yilmaz, “Yildirim Belediyesi olarak ilçemizde spor yapmayan çocugumuz kalmasin diye tüm Yildirim’a hizmet verecek projeleri ortaya koyuyoruz. Kis ve yaz spor okullari ile çocuklarimiza ulasmaya çalisiyoruz. Bununla da yetinmiyoruz yeni spor tesisleri açmak adina çalismalarimizi sürdürüyoruz. Spor kenti Yildirim’i daha ileriye tasimak adina elimizden gelen çabayi gösterecegiz” dedi.

Kaynak: İHA