Baskan Alemdar Açiklamasi 'Sögütlü'nün Altyapi Gelecegini Garanti Altina Alacak Projede Çalismalar Basliyor'

Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Yusuf Alemdar, Sögütlü ziyaretinde ilçeye beklenen altyapi müjdesini verdi. Alemdar, “Sögütlü’de en önemli isimiz altyapidir. Ihale bitti. Agustos ayinda çalismalarimizi baslatiyoruz. Hayirli olsun” dedi. Proje çerçevesinde yaklasik 25 bin metrelik atik su ve içme suyu hatti insa edilecek ve bölgede musluklara en kaliteli içme suyu ulasacak.

Baskan Alemdar Açiklamasi 'Sögütlü'nün Altyapi Gelecegini Garanti Altina Alacak Projede Çalismalar Basliyor'
Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Yusuf Alemdar, Sögütlü’yü ziyaret etti. Baskan Alemdar’in ilk duragi Sögütlü Belediyesi oldu. Belediye Baskani Selçuk Kurt ve yardimcilari tarafindan karsilanan Baskan Alemdar, Sögütlü’nün altyapisi için ihalenin tamamlandigi ve agustos ayinda çalismalarin baslayacagi müjdesini verdi. Alemdar, bölgeye yaklasik 25 bin metrelik atik su ve içme suyu hatti kazandiracaklarini ifade etti.

Daha sonra AK Parti Sögütlü Ilçe Baskanligi ziyaret eden Baskan Alemdar, Ilçe Baskani Suat Dirhemci ve teskilat mensuplariyla bir araya geldi. Ziyarette MHP Sögütlü Ilçe Baskani Naim Taskin da yer aldi. Baskan Alemdar seçim sürecindeki özverili çalismalari nedeniyle tüm teskilat mensuplarina tesekkür etti.

Baskan Alemdar Sögütlü’de en önemli is olan altyapi yatiriminin süratle tamamlanacagini belirterek, “Sögütlü’de en önemli isimiz ilk etapta altyapidir. Sögütlü’nün en büyük problemi olan altyapi için ihalemiz sonuçlandi. Kisa süre içerisinde yer teslimi yapilacak ve çalismalar baslayacak. Insallah agustos ayinda ilk kazmayi vuracagiz. Ana caddeler bittigi gibi ara sokaklari da SASKI marifetiyle yapacagiz” dedi.



Üretime büyük destek

Baskan Alemdar, tarimin gelecek için çok önemli oldugunu ve Büyüksehir olarak çiftçiye en büyük destegi saglayacaklarini kaydederek, “Üretmek zorundayiz. Gençlerimizi üretime tesvik etmek zorundayiz. Tarlamiza, bagimiza, bahçemize, topragimiza sahip çikmak zorundayiz. Bir pandemi oldu. Tüm dünya bu süreçte gidanin ne kadar önemli oldugunu anladi. Üretimin her safhasinda Büyüksehir olarak çiftçimizin en önemli destekçisi olacagiz” diye konustu.



Hizmetlerimiz bir bir tamamlanacak

Alemdar, “Sögütlü’ye bizlere verdigi destek için mütesekkiriz. Sögütlü’de insallah ihtiyaçlari bir bir tamamlayacak, ilçemizi en güzel sekilde gelecege hazirlayacagiz. Katilimcilik anlayisi, seffaf, esit ve adil bir yönetimle tüm sehrimizi kucaklamaya, hizmetlerimizi sürdürmeye devam edecegiz. Rabbim birlik ve beraberligimizi daim eylesin” seklinde konustu.



16 bin metre atik su 8 bin metre içme suyu hatti

Baskan Alemdar’in verdigi altyapi müjdesi kapsaminda Sögütlü’ye 16 bin 400 metre yeni atik su hatti ile 8 bin 400 metre içme suyu imalati yapilacak Ihale sürece tamamlanan proje Orta, Gündogan, Camicedit ve Küçüksögütlü’de baslayacak. Uzun yillardir altyapi sorunu yasayan ilçe bu proje sayesinde güçlü bir altyapiya kavusacak. Atik sulari güvenle tasinacak, kaliteli içme suyu musluklara ulasacak.
Kaynak: İHA