AK Parti Genel Merkez Kadin Kollari Baskani Kesir Açiklamasi 'Kadinlar Üzerinden Siyaset Yapmak Netice Isidir'

AK Parti Genel Merkez Kadin Kollari Baskani Ayse Kesir, “Kadinlar üzerinden siyaset yapmak netice isidir” dedi.

AK Parti Genel Merkez Kadin Kollari Baskani Ayse Kesir, Ankara Il Kadin Kollari Baskanligi tarafindan Sincan’da düzenlenen “Daraltilmis Mahalleri Baskanlari Istisare Toplantisi’’na katildi.

Kesir, kadinlara seslenerek onlarin tecrübleri sonraki dönemleri için isik tutacagini belirtti.

AK Parti’de bir seçim biter, degerlendirmelerimizi yapar tekrar bir sonraki seçim için kaldigimiz yerden devam edeceklerini söyleyen Kesir, “Bugün mangalda kül birakmayanlar kadin haklari diye bagirip çagiranlar geçmiste dönemde onlar iktidar veya iktidar ortagi oldu. 2002’den itibaren kadin milletvekili sayisi artti. Cumhurbaskanimiz ve AK Parti’nin iradesiyle parlamentoda kadin milletvekili sayimiz hemen hemen yüzde 21’dir. Bu da AK Parti’nin basarisidir” diye konustu.

‘Kadinlar üzerinden siyaset yapmak netice isidir’ diyen Kesir, “Geçmiste kadinlara okullarin, kamu kurumlarinin kapisini kapatanlar bugün halen bizim hafizamizla alay edercesine kadin üzerinden siyaset yapmaya kalkiyorlar. Türkiye Cumhuriyet’indeki kadinlar biliyor ki kimler kadin haklari konusunda samimi, kimler egitim ve is hayatindaki önünü açiyor bunu çok iyi biliyorlar” seklinde konustu.

Toplantiya Ankara Milletvekili Jülide Sarieroglu, Zeynep Yildiz ve bir çok partili katildi.

Kaynak: İHA