AK Parti Agri Il Baskanligi 'Genisletilmis Il Danisma Meclisi Toplantisi' Gerçeklestirildi

AK Parti Agri Il Baskanligi tarafindan düzenlenen "Genisletilmis Il Danisma Meclisi Toplantisi", Kültür ve Kongre Merkezi salonunda gerçeklestirildi.

AK Parti Agri Il Baskanligi 'Genisletilmis Il Danisma Meclisi Toplantisi' Gerçeklestirildi
Toplantiya, AK Parti Genel Merkez Teskilat Baskanligi Dogu Anadolu Bölgesi Koordinatörü Emrullah Gür, AK Parti Agri Il Baskani Orhan Güngör, AK Parti Agri Milletvekili Ruken Kilerci, AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Abbas Aydin ve AK Parti il-ilçe teskilat mensuplari ve vatandaslar yogun katilim sagladilar. Toplantida konusan AK Parti Agri Il Baskani Orhan Güngör,"Cumhurbaskanimiz, hükümetimiz elbette emeklilere bol kepçeden çokça zam verebilir veya büyük zam sözü verebilirdi. Ancak, insanimizin, devletimizin ve ülkemizin ekonomisini ve gelecegini riske atmak istemediler. Cumhurbaskanimiz ve hükümetimiz popülizm yapmadi, yapmaz da." ifadelerini kullandi.

EYT yasasinin büyük ekonomik maliyetine ragmen Cumhurbaskani tarafindan çikarildigini vurgulayan Güngör, "EYT’den yaklasik 2-3 milyon kisi faydalandi. Devasa bir ekonomik maliyeti olan EYT’yi Cumhurbaskanimiz çikarmissa, bu ne demek? Imkan varsa Cumhurbaskanimiz halkimizdan bir sey esirgemez. 2-3 milyon kisiye EYT, yaklasik 1 milyon kisiye taserondan kadro veren kim? Cumhurbaskanimiz ve hükümetlerimiz." diye konustu.

Gazze meselesine de deginen Güngör, "Gazze ve Filistin’e dünyada en çok destek veren lider Cumhurbaskanimiz degil mi, en çok destek veren ülke Türkiye degil mi? Allah için söyleyin. Israil’e ’One Minute’ diyen kim? Israil devlet baskaninin yüzüne ’katil’ diyen kim? Çocuk katili diyen kim? Israil’e en çok yaptirim yapan, ticareti tamamen kesen ülke." dedi.

Ekonomik programin rasyonel oldugunu belirten Güngör, "Hükümetimizin uyguladigi ekonomik program ciddi bir sekilde uygulaniyor. Ülkemizin CDS puanlari çok makul seviyelere indi, ülkemiz gri listeden çikti. Banka mevduat faizleri düsmeye basladi.

Merkez Bankasi’nin döviz rezervleri hizla yükseliyor." dedi.

Toplantida, belediye baskanlarinin hizmet için hevesli ve istekli oldugunu belirten Güngör, "Seçilen belediye baskanlarimizi tekrar tebrik ediyorum. Belediye baskanlarimiz halkimiza hizmet için adeta yarisiyorlar. Ben Il Baskani olarak, milletvekilimizle, hükümetimizle ve tüm teskilatimizla beraber arkalarindayiz." ifadelerini kullandi.

Toplanti, tesekkür konusmalari ile sona erdi.
Kaynak: İHA