ABD Temsilciler Meclisi'nin Eski Baskani Pelosi, Harris'e Destek Verdi

ABD Temsilciler Meclisi’nin eski Baskani Nancy Pelosi, ABD Baskani Joe Biden’in baskanlik yarisindan geri çekilmesinin ardindan ABD Baskan Yardimcisi Kamala Harris’e destek verdi.

ABD Temsilciler Meclisi'nin Eski Baskani Pelosi, Harris'e Destek Verdi
ABD Baskani Joe Biden’in ABD’de kasim ayinda yapilacak olan baskanlik seçimlerinde adayliktan çekilmesinin ardindan destegini açikladigi Baskan Yardimcisi Kamala Harris, ABD Temsilciler Meclisi’nin eski Baskani Nancy Pelosi’den de destek aldi. Pelosi, yaptigi yazili açiklamada, "Bugün, ülkemizin gelecegi için büyük bir gurur ve sinirsiz bir iyimserlikle Baskan Yardimcisi Kamala Harris’i ABD Baskanligi için destekliyorum. Baskanlik için Kamala Harris’e verdigim destek resmi, kisisel ve siyasi bir destektir” dedi.

Harris’i çalisan ailelerin savunucusu ve kadinlarin seçme hakki için mücadele eden biri olarak niteleyen Pelosi, Harris’i onlarca yildir güçlü degerlere, inanca ve kamu hizmetine olan bagliligi ile tanidigini aktardi. Pelosi, Harris’in Demokrat Parti’yi kasim ayinda zafere tasiyacagina dair inancinin tam oldugunu vurguladi.
Kaynak: İHA