3. Uluslararasi Esenyurt Halk Danslari, Müzik Ve Sanat Festivali Tugçe Kandemir Konseriyle Sona Erdi

Istanbul Esenyurt’ta bu yil üçüncüsü düzenlenen Uluslararasi Esenyurt Halk Danslari, Müzik ve Sanat Festivali’nin son gününde Tugçe Kandemir sahne aldi.

3. Uluslararasi Esenyurt Halk Danslari, Müzik Ve Sanat Festivali Tugçe Kandemir Konseriyle Sona Erdi
Esenyurt Belediyesi tarafindan bu yil üçüncüsü düzenlenen Uluslararasi Esenyurt Halk Danslari, Müzik ve Sanat Festivali son gününde de konser ve gösterilerle devam etti. 35 ülkeden 500 müzisyen, dansçi ve zanaatkarin katildigi festivalde misafir gruplarin gösterilerinin ardindan Tugçe Kandemir sahne aldi. Tugçe Kandemir’in sarkilari vatandaslardan büyük ilgi gördü. Festivalin son gününde Esenyurt Belediye Baskani Prof. Dr. Ahmet Özer hünerlerini sergileyen misafirlere madalyalarini takdim etti.

Festivalde konusan Esenyurt Belediye Baskani Özer, "Esenyurt artik kötü islerle anilmayacak, böyle güzel uluslararasi islerle anilacak. Bu festival ayni zamanda el zanaatlarimizi yasatma alanina da büyük katki yapti. Bu festival her bir ülkenin kendi performanslarini burada gerçeklestirmesine aracilik etti. En önemlisi ise bizimle onlar arasinda bir gönül köprüsü kurdu ve biz o köprüden gönülden gönüle gittik geldik" dedi.

Kaynak: İHA