27. Dönem IYI Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur Partisinden Istifa Ettigini Duyurdu

27. Dönem IYI Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, sosyal medya hesaplarindan yaptigi paylasimla partisinden istifa ettigini açikladi.

27. Dönem IYI Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur Partisinden Istifa Ettigini Duyurdu
27. Dönem IYI Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, partisinden istifa ettigini duyurdu. Cesur, sosyal medya hesaplarindan yaptigi paylasimda, su ifadelere yer verdi:

“Degerli IYI Partililer, bugün itibariyle IYI Parti üyeligimi sonlandirmis bulunmaktayim. IYI Parti üyesi oldugum günden beri birlikte çalistigim tüm kiymetli IYI Partili arkadaslarima, ‘Türkiye daha iyi olsun’ diye yola çikmis ve ülkemizin demokrasi ve kalkinma mücadelesine katki saglamak için bizimle birlikte canla basla çalismis tüm teskilat mensuplarina, sevgili gençlerimize, kadinlarimiza ve parti gönüllüsü arkadaslarima, IYI Parti Kurucu Genel Baskani Sayin Meral Aksener’e ve tüm parti kurucularina tesekkürlerimi sunuyor; IYI Parti Genel Baskani Sayin Müsavat Dervisoglu ve yönetimine, halen görevde olan IYI Parti teskilatlarina ve halen görevde olmayan parti mensuplarina basarilar ve esenlikler diliyorum. Kamuoyunun bilgisine sunarim".
Kaynak: İHA