Pinarbasi'nda Sunulan Saglik Hizmetleri Yerinde Degerlendirildi

Kayseri Il Saglik Müdürü Dr. Mehmet Ersan; saglik müdürlügü yöneticileri ve ilgili birim sorumlulariyla Pinarbasi’nda sunulan saglik hizmetlerini yerinde degerlendirdi.

Pinarbasi'nda Sunulan Saglik Hizmetleri Yerinde Degerlendirildi
Ziyaret çerçevesinde Pinarbasi Devlet Hastanesi, 112 Acil Saglik Hizmetleri Istasyonu, Aile Sagligi Merkezi ve Toplum Sagligi Merkezinde degerlendirmelerde bulunan Il Saglik Müdürü Ersan, önümüzdeki süreçte ilçeye kazandirilmasi planlan saglik kompleksinin insaatini da yerinde görerek incelemelerde bulundu. Ziyaretleri sirasinda hizmet sunum alanlarini dolasarak görevi basindaki personelin istek ve önerilerini dinleyen Ersan, hastanede tedavi gören hastalara da geçmis olsun temennilerini iletti. Il Saglik Müdürü Ersan’in saha ziyaretleri sirasinda müdürlük ekipleri de ilçedeki saglik tesislerini yerinde görerek; kullanilan tibbi cihazlar, resmi dokümanlar, hasta istatistikleri, bebek - gebe izlem sayilari, kanser tarama sayilari ve hizmet sunum alanlari hakkinda degerlendirme raporunu hazirladi. Günün sonunda hazirlanan rapor, Il Saglik Müdürü Dr. Mehmet Ersan baskanliginda gerçeklesen toplantida incelenerek, ilçedeki saglik tesislerinin ihtiyaçlarin hakkinda istisarelerde bulunuldu.

Toplantinin sonunda konusan Ersan; Hastane Bashekimi Uzm. Dr. Funda Kiranatlioglu ve ilçedeki saglik çalisanlarina gayretlerinden dolayi tesekkür etti.
Kaynak: İHA