Nüket Ersoy YKS Sampiyonlarini Agirladi

Yüksekögretim Kurumlari Sinavinda çesitli Türkiye derecesi elde eden Gaziantep Kolej Vakfi Özel Liseleri ögrencileri, GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Baskani Nüket Ersoy’u makaminda ziyaret ederek mutluluklarini Ersoy’la paylastilar.

Nüket Ersoy YKS Sampiyonlarini Agirladi
Tercih döneminde dikkatli meslek seçimleri yapilmasi yönünde tavsiyelerde bulunan Ersoy, ögrencilere sevebilecekleri ve ülke kalkinmasina katkilar saglayacak meslekler tercih etmelerini önerdi.

Kurulusunun 60. yilini kutlayan Gaziantep Kolej Vakfi Özel Okullari basari zincirine ögrencilerinin YKS 2024 derecelerini de ekleyerek yeni ilklere imza atti. Yüksekögretim Kurumlari Sinavinda çesitli dereceler elde eden GKV Özel Liseleri ögrencileri, elde ettikleri basarilari Gaziantep Kolej Vakfi Mütevelli ve Yönetim Kurulu Baskani Nüket Ersoy’la paylasti. Ersoy’u makaminda ziyaret eden ögrencilere GKV Özel Okullari Genel Müdürü Fevzi Gürsel ve okul idarecileri de eslik etti. Elde edilen sonuçlardan duydugu memnuniyeti dile getiren GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Baskani Nüket Ersoy, ögrencilerin tercih dönemine girdigini ve bu süreçte sevebilecekleri bir alanda tercih yapmalari gerektigini ifade ederek, “Basarilarinizdan dolayi hepinizi yürekten kutluyorum. Bizleri gururlandirdiniz, onurlandirdiniz. Önümüzde geleceginizi etkileyecek tercih dönemi var. Bu süreci iyi degerlendirerek yasaminizin bir parçasi olacak alan tercihlerinizi sevebileceginiz ve sizleri basarilara ulastiracak alanlarda yapmanizi temenni ediyorum. Ülkemizin sizlere ve mesleki olarak elde edeceginiz basarilara ihtiyaci var. Inaniyorum ki ülkemizin gelismesi, kalkinmasi ve gelecegini olumlu etkileyecek alanlarda yüksek ögrenim egitiminizi tamamlayacaksiniz” dedi.

“Gaziantep’e dönerek kentinize hizmet edin”

Gaziantep Kolej Vakfi Mütevelli ve Yönetim Kurulu Baskani Nüket Ersoy üniversite egitimini tamamladiktan sonra ögrencilerin Gaziantep’e dönmesi yönünde de dileklerini dile getirerek, “Inaniyorum ki egitimlerinizi tamamladiktan sonra dogup büyüdügünüz kentiniz olan Gaziantep’e gelerek bu kentin gelismesine, kalkinmasina yönelik büyük hizmetler gerçeklestireceksiniz. Okullarimizin Kurucusu Merhum Cemil Alevli Almanya’da ki egitimini tamamladiktan sonra Gaziantep’e dönmüs ve kent sanayisinin gelismesinde en önemli yatirimlari gerçeklestirerek bu alanda büyük basarilar elde etmistir. Gaziantep’in ve ülkemizin sizlere, çalismalariniza ve destegine ihtiyaci var. Bu kent bizim, bu ülke bizim. Üniversite yasamlarinizda basarilar diliyorum” seklinde konustu.

Ziyarete katilan ögrencilerle uzun uzun sohbet eden Gaziantep Kolej Vakfi Mütevelli ve Yönetim Kurulu Baskani Nüket Ersoy daha sonra ögrencilerle günün anisina hatira fotograf çektirdi.

Gaziantep Kolej Vakfi 60. yil mezunlari gururlandirdi

Gaziantep Kolej Vakfi Mütevelli ve Yönetim Kurulu Baskani Nüket Ersoy’u ziyaret eden ögrenciler daha sonra GKV Özel Okullari Genel Müdürü Fevzi Gürsel’i de makaminda ziyaret ederek mutluluklarini paylasti. Gürsel’de ögrencilere tercih döneminde kurum olarak gerekli rehberlik destegini vereceklerini ve ögrencilerin Türkiye’nin en prestijli üniversitelerine dogru tercihlerle yerlesebilmeleri için Gaziantep Kolej Vakfi Özel Okullari rehberlik birimlerinin tercih döneminin bitimine kadar hizmet vermeye devam edecegini ifade ederek basarili ögrencileri kutladi.
Kaynak: İHA