Büyüksehir Gençlik Kampi Haziliklarini Tamamladi

Denizli Büyüksehir Belediyesinin, lise ögrencilerinin soyut matematik ve fizik alanlarina ilgilerini gelistirmek ve gençlerin yaz tatillerinin dolu dolu geçirmeleri amaciyla hazirladigi “Matematik, Fizik ve Satranç Gençlik Kampi” hazirliklari tamamlandi.

Büyüksehir Gençlik Kampi Haziliklarini Tamamladi


Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Bülent Nuri Çavusoglu’nun kisa süre önce müjdesini verdigi “Matematik, Fizik ve Satranç Gençlik Kampi” hazirliklari tamamlandi. Lise ögrencilerinin soyut matematik ve fizik alanlarina ilgilerini gelistirmek ve gençlerin yaz tatillerini dolu dolu geçirmeleri amaciyla düzenlenecek Matematik, Fizik ve Satranç Gençlik Kampi 22 Temmuz 2024 Pazartesi günü baslayacak. Denizli Büyüksehir Belediyesinin Cankurtaran Mesireligindeki kamp alanina sabah erken saatlerde ulasacak lise ögrencileri 5’er günlük olacak sekilde planlanan kamptan faydalanacak. Dolu dolu ve eglenceli geçecek programin yeni dönem Denizli Büyüksehir’in kendi sayfasindan bakabilecekler. Kampin ilk etabi 22-27 Temmuz tarihleri arasinda yapilacak.

Kamp programi lise müfredati ya da üniversite giris sinavi gibi belli bir alana yönelik olmayacak. Matematik, fizik ve satranç alanlarina merakli ögrencilere ulasmanin hedeflendigi etkinlikte ögrencilerin soyut matematik ve fizik alanlarina ilgilerinin gelistirilmesi amaçlanacak. Kampin yaninda gençlere yönelik seminer, söylesi, arastirma toplantilari, resital, gökbilim ve gökyüzü gözlem, oryantiring, drama, tiyatro, spor, resim, karikatür, sinema gibi etkinlikler düzenlenecek.
Kaynak: İHA