Bursa Festivalinde 'Dedublüman' Rüzgari

Türk alternatif rock sahnesinde son yillarda adindan sikça söz ettiren Dedublüman, 62. Uluslararasi Bursa Festivalinde söyledigi sarkilarla sicak havada Bursali hayranlarinin gönlüne su serpti.

Bursa Festivalinde 'Dedublüman' Rüzgari
Bursa Büyüksehir Belediyesi adina BKSTV tarafindan Atis Grup sponsorlugunda düzenlenen 62. Uluslararasi Bursa Festivali’nde, Türkçe alternatif rock gecesi yasandi. Kültürpark Açikhava Tiyatrosu’ndaki konserde, alternatif rock müzigin sevilen gruplarindan Dedublüman, vokal ve gitarda Mustafa Yavuz, yayli enstrümanlar, ut ve perküsyonda Besim Tali, piyanoda ve gitarda Hazar Altin, bas gitarda Kivanç Kumlu, davulda Kurthan Sarpkaya ve klarnette Çagri Çelik’ten olusan kadrosuyla sahne aldi.

Konser boyunca özellikle genç hayranlarinin dillerinden düsürmedigi ’Belki’, ’Sen Bilemezsin’, ’Çözemezsin’ ve ’Sakladigin Bir Sey’ gibi en sevilen sarkilarini seslendiren grup, yillarin eskitemedigi ’Firuze’, ’Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ ve ’Gamzedeyim’ gibi eserleri de kendilerine has yorumlariyla müzik tutkunlarinin begenisine sundu. Hayranlarindan büyük alkis alan Dedublüman, dinleyicilere keyifli anlar yasatti.

Sarkilara hep bir agizdan eslik eden sanatseverler, gece boyunca müzigin tadini çikardi. Etkinligin sponsoru Sahinkaya Okullari’nin destegiyle gerçeklesen konser, müzikseverler tarafindan begeni topladi. 62. Uluslararasi Bursa Festivali, sehrin kültürel zenginligini ve sanata olan ilgisini bir kez daha gözler önüne serdi. Dedublüman’in performansi, festivale damgasini vuran anlardan biri olarak hafizalarda yer etti.

Konseri izleyenler, böylesi etkileyici bir performansa taniklik etmenin mutlulugunu yasarken, festivalin diger etkinliklerini de merakla beklediklerini belirtti.

Gecede, etkinlik sponsoru Sahinkaya Okullari adina Genel Müdür Yardimcisi Hakan Idin, Dedublüman Grubuna muhtesem konser için tesekkür etti.
Kaynak: İHA