Baskan Durbay Akademik Basarisina Bir Yenisini Daha Ekledi

Sehzadeler Belediye Baskani Gülsah Durbay, egitim gördügü hukuk fakültesinden mezun olarak akademik basarisina bir yenisini daha ekledi.

Baskan Durbay Akademik Basarisina Bir Yenisini Daha Ekledi
Sehzadeler Belediye Baskani Gülsah Durbay, akademik kariyerine bir yenisini daha ekleyerek egitim gördügü hukuk fakültesinden mezun oldu. Baskan Durbay, önceki gün düzenlenen törende diplomasini alarak mezun oldu.

Siyasette oldugu gibi akademik kariyerini de basariyla sürdüren Baskan Durbay, 2011’de Hacettepe Üniversitesi Gida Mühendisligi Bölümü’nden mezun olduktan sonra özel bir sirkette yöneticilik yapti. Sirketlere gida güvenligi, is güvenligi, kalite ve strateji konularinda danismanlik yapan Durbay, 2017 yilinda Ingilizce Isletme Yüksek Lisansini tamamladi. Önceki gün hukuk fakültesinden mezun olan Durbay, öte yandan Manisa Celal Bayar Bayar Üniversitesi’nde ekonomi ve finans alanindaki doktorasina da devam etmekte.

Siyasette de basarili bir geçmise sahip olan Baskan Durbay, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Gençlik Kollari Baskanligi görevinde bulundu. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Sehzadeler Belediye Baskani seçilen Durbay, görevini basariyla sürdürüyor.
Kaynak: İHA