Baskan Alemdar Açiklamasi 'Sporu Ve Bisiklet Kullanimini Yayginlastirmaya Devam Edecegiz'

Sakaryali anne babalar ve çocuklari, günesli bir pazar sabahinda Aziz Duran Parki’nda doga ile iç içe pedallari ‘dostluga’ çevirdi. Programa eslik eden Büyüksehir Belediye Baskani Yusuf Alemdar, “Spor ve bisiklet kullanimini yayginlastirmak amaciyla ailelerimize yönelik bir etkinlik düzenledik. Katilan tüm ailelere tesekkür ederim” dedi.

Baskan Alemdar Açiklamasi 'Sporu Ve Bisiklet Kullanimini Yayginlastirmaya Devam Edecegiz'
Sakarya Büyüksehir Belediyesi sporu ve bisiklet kullanimini yayginlastirmak amaciyla “Aileler Bisikletle Bulusuyor” ismiyle bir etkinlik gerçeklestirdi. Günesli bir pazar sabahinda aileler rengarenk bir bisiklet turunda bir araya geldi. Aziz Duran Parki’nda gerçeklestirilen etkinlikte anne, baba ve çocuklarindan olusan 20 farkli aile, park içinde pedallari ‘dostluk’ için çevirdi. Aile olgusunu da güçlendirmek isteyen Büyüksehir, aileler arasindaki muhabbeti gelistirerek sehrin sosyal yasamina katki için güzel bir süreç baslatti.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Baskanligi tarafindan yapilan ve güvenli sürüs için tüm önlemlerin alindigi etkinlikte aileler ve çocuklari sportif faaliyetlerle dolu bir pazar günü geçirdi. Bisiklet turuyla yorulan aileleri, Büyüksehir Belediye Baskani Yusuf Alemdar kahvalti programinda karsiladi. Baskan Alemdar ve aileler, belediyenin tesisinde birlikte kahvalti yaparak sohbet etti.

Alemdar sporu, bisikleti ve aile kurumunu gelistirmek, güçlendirmek için farkli aktiviteler organize edeceklerini belirterek, “Sakarya’miz hem sporla hem de bisikletle iç içe bir sehir. Sabahin erken saatlerinde buraya gelerek etkinligimize katilan tüm ailelere tesekkür ederim. Aileler bizim temel yapi tasimiz. Aile olgusunu güçlü kilmak, farkli aktivitelerle aileleri stresten uzak tutmak ve dogayla yakinlastirmak için düzenledigimiz sosyal etkinliklerimizi sürdürmeye devam edecegiz” dedi.

Büyüksehir Belediyesi tarafindan, etkinlik sonunda katilimcilara farkli hediyeler takdim edildi.
Kaynak: İHA