Sincan Belediyesi Çimsit Yüzme Kursu Ilk Mezunlarini Verdi

Sincan Belediyesi’nin hizmete sundugu Çimsit Yüzme Havuzu, ilk mezunlarini vermenin heyecanini yasiyor. Alaninda uzman ögretmenler esliginde verilen egitimlerin tamamlanmasinin ardindan 35 erkek ögrenci düzenlenen bir törenle sertifikalarini aldi.

Sincan Belediyesi Çimsit Yüzme Kursu Ilk Mezunlarini Verdi
Sincan Belediyesi’nin hizmete açtigi, Yenikent, Törekent ve Çimsit yüzme havuzlari yaz döneminde yogun talep görüyor. Çimsit Yüzme Havuzunda mezuniyet heyecani yasandi. Bir ay süren egitimlerin ardindan 35 erkek ögrenci mezun oldu. 7-13 yas grubu çocuklar haftada bir saat olmak üzere iki egitmen esliginde yüzme dersleri aldi. Bir ay boyunca verilen egitimler sayesinde çocuklarin, fiziksel gelisimlerine katki saglanirken ayni zamanda da özgüven kazanmalari desteklendi. Profesyonel yüzme antrenörlerinden ders alan çocuklar, güvenilir, temiz ve tam donanimli yari olimpik havuzlarin tadini çikardi.

“Çocuklarimizin ve ailelerimizin yogun ilgisinden dolayi çok mutluyuz”

Çimsit Yüzme Havuzu antrenörlerinden Ezgin Yagci havuzlara gösterilen yogun ilgiden duyduklari memnuniyeti su sözlerle ifade etti:

“Çocuklarimizin ve ailelerimizin yogun ilgisinden dolayi çok mutluyuz. Biz de çocuklarimiz için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bugün de onlarin mutluluklarini paylastik. Desteklerini esirgemeyen Baskanimiz Sayin Murat Ercan’a çok tesekkür ediyorum.”

"Ailelerin içi çok rahat"

Havuzlarda verilen egitimlerden faydalandiklarini dile getiren veli Döndü Kürkaya söyle konustu:

“Bu dönemki kursa oglum ve kizim katildi.

Yüzme egitimleri için Çimsit Yüzme Havuzuna geliyoruz. Biz çok keyifli bir egitim süreci geçirdik. Çocuklarimiza böyle bir firsat verildigi için Belediye Baskanimiz Murat Ercan’a çok tesekkür ediyoruz.”
Kaynak: İHA