(Özel) Bursa'da Sokak Köpeginin Saldirisindan Kadini Kurtardi... O Anlar Kamerada

Bursa’da basibos gezen sokak köpegi tarafindan bir süre takip edilen ve köseye sikistirilan kadinin yardimina o sirada motosiklet ile ise giden Hami Durmus yetisti. Köpegi uzaklastirmak için elinden geleni yapan Durmus kadinin güvenli sekilde ise gitmesini sagladi.

(Özel) Bursa'da Sokak Köpeginin Saldirisindan Kadini Kurtardi... O Anlar Kamerada
Olay, merkez Yildirim ilçesi Vatan Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah 08.30 siralarinda ise giden kadin, basibos sokak köpegi tarafindan bir süre takip edildi. Sokak köpegi zaman zaman yaklastigi kadini kosturdu. Köpekten yaklasik 2 dakika boyunca kurtulamayan kadin, çaresiz kaldi. O sirada motosiklet ile turlayan Hami Durmus çaresiz kadinin yardimina kostu. Agresif hareketler sergileyen köpek, çevrede panik olusturdu. Hami Durmus motosikletin sesi ve ayagiyla köpegi kadindan uzaklastirmaya çalisti. Kadini bir süre daha takip eden köpek; daha sonra uzaklasarak bölgeden ayrildi.

Yasanan o anlar bir isyerinin güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.

Ise giden kadini saldiridan kurtaran Hami Durmus, "Ise gittigim esnada bir köpegin kadini köseye sikistirdigini gördüm. Kadinin çok korktugunu anladim. Hemen motosiklet ile yardimci olmak amaçli köpek ile kadinin yanina gittim. Önce motosiklet ile kovalamak istedim ama biraz ugrastirdi. Kadinin çok korktugunu anlayan köpek gitmedi. En son motosikletten inerek kask ile kovaladim. Kadin çok tesekkür etti ve burada hiç insan yoktu." dedi.

Kaynak: İHA