Mugla Büyüksehirin Araç Filosuna 76 Yeni Araç Kazandiriliyor

Genis bir cografyada bulunan Mugla’da 13 ilçe, 574 mahallede vatandaslara en iyi hizmeti vermek için çalisan Mugla Büyüksehir Belediyesi itfaiye ve vektörle mücadele ekiplerini güçlendirmek için 76 yeni araç alacak. Itfaiye için 15, vektörle mücadele için 61 yeni araç alinacak.

Mugla Büyüksehirin Araç Filosuna 76 Yeni Araç Kazandiriliyor
Il genelinde 41 itfaiye birimi, 26 istasyon, 445 personel ve 168 araç ile itfai olaylara müdahale eden Büyüksehir Belediyesi itfaiye filosu 15 araçla daha da güçleniyor. Itfaiye bünyesine 1 tam donanimli arama kurtarma araci, 6 dar alan itfaiye araci, 8 adet 28 metre merdivenli araç alimi yapilacak.

Veteriner hekim, ziraat mühendisi, kimyager ve biyologlardan olusan 215 personel, 61 araçla vatandaslara vektörle mücadele hizmeti veren Büyüksehir Belediyesi bu mücadeleyi daha etkin yapabilmek için 61 yeni araç alacak.

Yaz aylarinda yerli ve yabanci misafirlerle nüfusu 5 katina çikan Mugla’da tüm vatandaslara saglikli ve kaliteli hizmetle bulusturmak için çalismalarini güçlendiren ve her geçen gün yenilerini sunan Mugla Büyüksehir Belediyesi, ekipman ve araç filosunda da iyilestirme çalismalarina devam ediyor.
Kaynak: İHA