Kütahya OSB Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Egitim Ögretime Açildi

Kütahya’da yapimi tamamlanan TOBB Kütahya OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin açilis töreni gerçeklestirildi.

Kütahya OSB Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Egitim Ögretime Açildi
Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) Baskani ve Dünya Odalar Federasyonu (WCF) Baskani Mustafa Rifat Hisarciklioglu’nun katilimiyla, Kütahya Organize Sanayi Bölgesinde yer alan TOBB Kütahya OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin açilis töreni gerçeklestirildi.

Törene, Rifat Hisarciklioglu, Vali Musa Isin, Il Milli Egitim Müdürü Hasan Basyigit, protokol üyeleri ve ögrenciler katildi.

Açilis töreninin ardindan protokol üyeleri, okulun siniflarini gezerek ögrencilerle bir araya geldiler. TOBB Baskani M. Rifat Hisarciklioglu, Vali Musa Isin, Il Milli Egitim Müdürü Hasan Basyigit ve protokol üyeleri ögrencilerle ayni siralari paylasarak onlarla sohbet ettiler. Ögrencilerin sorularini yanitlayan protokol üyeleri, gençlerin egitim hayatlarina yönelik tavsiyelerde bulundu ve onlarin gelecege dair hedeflerini dinledi.

Katilimcilar, yeni okulun Kütahya’ya ve ülkeye hayirli olmasini dileyerek, ögrencilerin burada alacaklari egitimle Türkiye’nin gelecegine katki saglayacaklarina olan inançlarini ifade ettiler.
Kaynak: İHA