Büyüksehir Belediyesinde Görev Degisimi

Kocaeli Büyüksehir Belediyesi’nde yeni görevler belli olurken daire baskani olarak görev yapan 3 isim genel sekreter yardimciligina getirildi, 8 daire baskanliginda ise degisim yasandi.

Büyüksehir Belediyesinde Görev Degisimi
Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskani Tahir Büyükakin, yönetim kadrosunda degisiklige gitti. 3 isim genel sekreter yardimciligina atanirken, 8 daire baskanliginda degisiklige gidildi. 6 sube müdürü ise daire baskani oldu. Baskan Büyükakin organizasyon yapisinda yapilan degisiklikleri sosyal medya hesaplarindan, "Kiymetli hemserilerim. Sizlere daha da iyi hizmet edebilmek için hem organizasyon yapimizi yeniledik hem de yeni görevlendirmeler yaptik” ifadesiyle duyurdu.

Görevler degisti

Kocaeli Büyüksehir Belediyesi’nde Gökmen Mengüç Genel Sekreter Yardimciligi görevine devam ederken daire baskani olarak görev yapan Ali Yesildal, Numan Balaban ve Ebubekir Ardiç yeni dönemde genel sekreter yardimcisi olarak görev yapacak. Eski Genel Sekreter Yardimcilarindan Ali Haydar Bulut Kentsel Yenileme ve Planlama Ofis Baskanligi’na, Hasan Aydinlik Yerel Kalkinma Ofis Baskanligi’na, Sadik Uysal ise Iletisim Ofisi Baskanligi’na getirildi.

Alinan karar dogrultusunda Rasit Fidan Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Baskanligi’na, Murat Yavuz Kültür ve Sosyal Isler Dairesi Baskanligi’na, Mustafa Cebeci Basin Yayin ve Halkla Iliskiler Dairesi Baskanligi’na, Taha Hülagü Kent Tarihi ve Tanitimi Dairesi Baskanligi’na, Mehmet Köse Saglik ve Sosyal Hizmetler Dairesi Baskanligi’na, Nagehan Malkoç Kadin ve Aile Hizmetleri Dairesi Baskanligi’na, Mustafa Dursun Muhtarlik Isleri Dairesi Baskanligi’na, Salih Mülayim ise Ulasim Dairesi Baskanligi’na atandi.
Kaynak: İHA