Basaksehirli Gençler Üniversite Tercihlerini Uzmanlar Esliginde Yapacak

Basaksehir Belediyesi, YKS sonuçlarinin açiklanmasinin ardindan uzman rehber ögretmenler esliginde tercih heyecanina ortak olacak. Sinava giren gençler puanlari, istekleri ve hedefleri dogrultusunda en iyi üniversiteye yerlestirilmesi için tercih danismanligi hizmeti verilecek.

Basaksehirli Gençler Üniversite Tercihlerini Uzmanlar Esliginde Yapacak
Basaksehir Belediyesi, gençlerin üniversiteye hazirlik süreçlerinden üniversite tercih dönemine kadar yanlarinda oluyor. Gençlerin üniversite sinavina en iyi sekilde hazirlanmalari için kültür yasam merkezlerinde açilan Üniversite Hazirlik Kurslari’nda uzman egitmenler esligindeki egitimlerle gençler üniversite sinavina hazirlandi.

Gençler, 2 Agustos’a kadar faydalanabilecek

YKS sonuçlarinin açiklanmasinin ardindan Necip Fazil Kisakürek Kültür Yasam Parki ve Sezai Karakoç Gençlik Merkezi’nde tercih dönemi heyecani basliyor. Gençler, 22 Temmuz’dan 2 Agustos’a kadar rehber ögretmenler esliginde tercih danismanligi hizmetinden faydalanabilecek. Aldiklari puan ve siralama üzerinden en dogru tercihin nasil yapilacagi, hedefleri, fikirleri ve kafasindaki soru isaretlerine kolayca cevap bulabilecek. Tercih danismanligi hizmetinden faydalanmak isteyen gençler, Basaksehir Mobil Uygulama üzerinden kolayca randevu alabilecek.
Kaynak: İHA