Araçla Kaçamayinca, Kosarak Kaçmaya Çalisti, Yine De Yakalandi Açiklamasi 18 Bin Lira Ceza Yedi

Bursa’da polis denetimlerini görünce çikmaz yola girip araçtan kosarak kaçan sürücü, kovalamaca sonrasi yakalandi. Daha önce 2 kez ehliyetini alkolden kaptiran sürücü üflemeyi kabul etmeyince ehliyetine 2 yil daha el konuldu. Kovalamaca ani kameraya yansidi.

Araçla Kaçamayinca, Kosarak Kaçmaya Çalisti, Yine De Yakalandi  Açiklamasi 18 Bin Lira Ceza Yedi
Bursa’nin Gürsu ilçesinde trafik ekipleri kentin huzurunu saglayan denetimlere ara vermeden devam ediyor. Uygulama noktasinda sürücülere, dikkatli olmasi konusunda uyarilarda bulunan ekipler, alkollü direksiyon basina geçip trafigi tehlikeye atan sürücülere ise geçit vermiyor. Bir hafif ticari aracin sürücüsü ise polis ekiplerini görünce araciyla çikmaz sokaga girdi. Çaresiz sürücü, araçtan indigi gibi kosarak kaçmaya basladi.

Süphelinin pesine takilan ekipler, kovalamaca sonrasi sürücüyü yakalamayi basardi. Daha önce 2 kez alkolden ehliyetini kaptirdigi ögrenilen sürücünün ehliyetsiz oldugu ögrenilirken, bu kisi uzatilan alkolmetreyi ise üflemedi.

Ekipler, sürücünün 2 yil ehliyetinin men cezasina 2 yil daha eklediler. Araç trafikten men edilirken sürücüye 18 bin 452 lira idari ceza uygulandi.
Kaynak: İHA