AK Parti Konya Il Baskanligi 78. Genisletilmis Il Danisma Meclisi Toplantisi Gerçeklestirildi

AK Parti Konya Il Baskanligi’nin 78. Genisletilmis Il Danisma Meclisi Toplantisi yogun bir katilimla gerçeklestirildi.

AK Parti Konya Il Baskanligi 78. Genisletilmis Il Danisma Meclisi Toplantisi Gerçeklestirildi
Selçuklu Kongre Merkez’inde gerçeklestirilen toplantida konusan AK Parti Konya Il Baskani Hasan Angi, seçimleri 4 ay öncesinde geride biraktiklarini, seçimden önce ilçelerde toplantilar yaptiklarini hatirlatti. Angi, “Bugün genisletilmis il danisma meclisimizi gerçeklestiriyoruz. Son 1.5 yilda 2 seçimi geride biraktik. 2023 Mayis’inda bu ülke tekrardan Cumhurbaskanimizin göreve devam etmesine karar verdi. Ülkemizin büyük çogunlugu Cumhur Ittifakimizla yoluna devam ediyor. Arkasindan mart ayindaki yasadigimiz yerel seçimlerle beraber Türkiye yerel yönetimlerde de önündeki 5 yilinda yönetecek baskanlarini ve il meclislerini göreve getirmis oldu. Bizlerde bu seçim sonuçlarinda arzu ettigimiz hedeflere niye varamadik? Mevcutta AK Partili baskanlarimiz tarafindan yönetilen ve yola devam ettigimiz ilçelerimiz oldugu gibi bazi ilçelerde maalesef kayiplar yasadik. Bir taraftan teskilat kademeleri ile belediyelerimizin uyumu son derece önemli. Çünkü biz büyük bir AK Parti ailesinin mensuplariyiz. Görevlerimiz ve sorumluklarimiz farkli olabilir ama bizler birlik beraberlik içinde; eksigimiz, kusurumuz varsa bunu tamamlamaya yaptigimiz güzellikler varsa bunu da artirmaya devam edecegiz” dedi.

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Hasan Basri Yalçin ise seçimden sonra var gücümüzle tekrardan çalisilmasi gerektigini vurgulayarak, “Seçimden önce 81 ildeki insan haklari baskanlarimizdan illerimizde ne oldugunu dinlemeye çalistik. O toplantilarda aldigim notlar, insanlardan duyduklarim ve hikayeler üzerine kitaplar yazilabilecek nitelikte. Bir sehrimizin il insan haklari baskani geldiginde kendi illerindeki belediye baskanligi seçimlerini kazanamadiklari için bana göz yaslari içerisinde anlatirken onun hissettigi duyguya kapilmamak mümkün degildi. Böylesi güçlü, coskulu, motivasyon sahibi bir teskilat ile çalisiyoruz. Ama nedense onlarin içerisinde hep yanlis örneklere takilip kafamizin içini mesgul ediyoruz. 22 yil iktidarda kalmak öyle her baba yigidin harci degildir. Degerlendirmesini yaparsaniz Cumhurbaskanimizin demokrasilerde en tecrübeli siyasi lider oldugunu görürsünüz. O nedenle hiçbir zaman olumsuzluga kapilmadan, coskumuzu yitirmeden, genel degerlendirmelerimizi yaparak bunun isiginda AK Partimizi yeni basarilara kavusturacak, Cumhurbaskanimiza yeni basarilar sunacak sekilde var olmaya devam edecegiz” seklinde konustu.

Programda, AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldiz, Konya Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Mustafa Uzbas ve Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci da birer selamlama konusmasi yapti, toplantinin hayirli olmasini diledi.
Kaynak: İHA