10 Yasindaki Çocugun Telefonunu Çaldilar

Adana’da bir kisiin, yürürken telefonla konusan 10 yasindaki çocugun telefonunu kapkaç yaptigi anlar güvenlik kameralarina yansidi. Kisa sürede yakalanan süpheli çikarildigi mahkemece tutuklandi.

10 Yasindaki Çocugun Telefonunu Çaldilar
Olay, 9 Temmuz’da merkez ilçe Seyhan’a bagli Mithatpasa Mahallesi’nde yasandi. Kur’an Kursu’na gitmek için evden çikip, Alparslan Türkes Bulvari üzerinde yürüyen B.M.A. (10), cep telefonuyla annesi Neslihan A. (38) ile konusurken, arkasindan elektrikli bisikletle yaklasan Cihat H. (22), küçük kizin elindeki telefonu alip, araciyla birlikte hizla olay yerinden uzaklasti. O anlar, bir isyerinin güvenlik kamerasina da yansidi.

Ihbar üzerine harekete geçen, Adana Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü’ne bagli Hirsizlik ve Yankesicilik Büro Amirligi ekipleri, kapkaççinin kaçis güzergahindaki 100 güvenlik kamerasinin kaydettigi görüntüleri mercek altina alip, zanlinin da Cihat H. oldugunu belirledi. Süpheli gözaltina alinirken, emniyetteki sorgusunda, “Küçük kiz elinde telefonla konusurken, bir anda telefonunu çalmaya karar verdim” dedigi öne sürüldü.

Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen süpheli çikarildigi mahkemece tutuklandi.
Kaynak: İHA