Yesilyurt Belediyesi 106 Arsayi Satisa Çikariyor

Yesilyurt Belediyesi, mülkiyeti belediye ait olan Mollakasim, Duranlar ve Samanköy Mahallelerinde ki 106 arsayi ihale yöntemiyle satisa çikartacak. Arsalarin satisi, Devlet Ihale Kanununun 45.maddesi geregi ‘Açik Teklif Usulü’’ ihale yoluyla yapilacak. Ilk ihale 4 Temmuz Persembe günü saat 10:00’da gerçeklestirilecek.

Yesilyurt Belediyesi 106 Arsayi Satisa Çikariyor
Yesilyurt Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlügü tarafindan mülkiyeti belediye ait olan ve satisa çikarilan arsalarin ihalesi 4 Temmuz ile 8 Agustos tarihleri arasinda gerçeklestirilecek. ‘Açik Teklif Usulü’ ile yapilacak olan arsa satislarinin ihale toplantilari Yesilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binasi Encümen Salonu’nda belirtilen tarihlerde saat: 10:00’da yapilacak.

Ihaleye katilacak olan kisilerin, belirlenen sartname ve eklerini Bin 250 TL karsiliginda Yesilyurt Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlügü’nde temin etmeleri gerekirken, satis ihalesine katilabilmek için geçici teminat miktarlarinin, Yesilyurt Belediye vezneleri veya banka hesabina ihale saatinden önce mutlaka yatirilmasi gerekiyor. Satisa çikartilan arsalarin yani sira ihalelere yönelik detayli bilgiler Yesilyurt Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlügünden ögrenilebilecek.
Kaynak: İHA