Van'da 5 Kaymakam Ve Iki Vali Yardimcisinin Görev Yeri Degisti

Resmi Gazete’de yayimlanan Mülki Idare Amirler Atama Kararnamesiyle Van’da görev yapan 5 kaymakam ve iki vali yardimcisinin görev yeri degisti.

Resmi Gazete’de yayimlanan Mülki Idare Amirler Atama Kararnamesiyle 302 mülki idare hizmetleri sinifinda görev yapan vali yardimcisi ve kaymakamlarin atamalari yapildi. Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan imzasiyla yayimlanan atama kararina göre, Van’in Tusba, Çaldiran, Bahçesaray, Baskale ve Çatak kaymakamlarinin görev yerleri degisti.

Karara göre; Van’da görevli Tusba Kaymakami Furkan Duman Çorum Osmancik Kaymakami olarak, Çaldiran Kaymakami Hasan Hüsnü Türker Elazig Baskil Kaymakami olarak, Bahçesaray Kaymakami Onur Alimoglu Izmir Kinik Kaymakami olarak, Van Baskale Kaymakami Mustafa Çelik Erzurum Oltu Kaymakami olarak ve son olarak Van Çatak Kaymakami Sercan Sakarya Manisa Gördes Kaymakamligina atandi.

Görev yeri degisen kaymakamlarin yerine ise Adiyaman Samsat Kaymakami Süleyman Bakan Çaldiran Kaymakami olarak, Çanakkale Yenice Kaymakami Musa Göktas Tusba Kaymakami olarak, Balikesir Kepsut Kaymakami Harun Arslanargun Bahçesaray Kaymakami olarak, Erzurum Çat Kaymakami Muhammet Serdar Erdogan Baskale Kaymakami olarak ve son olarak Kars Akyaka Kaymakami Kadir Kiliç Çatak Kaymakami olarak Van’a atandi.

Kararnameyle birlikte Van Vali Yardimcisi Adem Balkanlioglu Sanliurfa Suruç Kaymakami olarak ve Van Vali Yardimcisi Yavuz Arslan ise Manisa Demirci Kaymakami olarak atanirken, yerlerine Konya Sarayönü Kaymakami Lütfullah Göktas, Sanliurfa Harran Kaymakami Ibrahim Gültekin ve Sanliurfa Viransehir Kaymakami Önder Koç atandi.
Kaynak: İHA