Osmangazi'de 'Stratejik Plan Hazirligi Ve Süreç Yönetimi' Egitimi

Osmangazi Belediyesi, 2025-2029 hizmet döneminde ilçeye kazandiracagi hizmetleri ve planlamalari içeren Stratejik Plan çalismalari öncesinde, birim müdürleri ve personele yönelik ‘Stratejik Plan Hazirligi ve Süreç Yönetimi’ egitimi düzenledi.

Osmangazi'de 'Stratejik Plan Hazirligi Ve Süreç Yönetimi' Egitimi
Osmangazi’nin gelecegine yön verecek çalismalarin belirlenecegi, Osmangazi Belediyesi 2025-2029 Stratejik Plani çalismalari basladi.

Önümüzdeki dönemin yol haritasi niteliginde olacak olan Stratejik Plan’i katilimci, yenilikçi ve sürdürülebilir temeller üzerine insa etmek isteyen Osmangazi Belediyesi, birim müdürleri ve personele yönelik ‘Stratejik Plan Hazirligi ve Süreç Yönetimi’ egitimi düzenledi.

Dr. Haldun Ersen tarafindan Osmangazi Belediyesi Meclis Salonu’nda ve Soganli Kültür Merkezi’nde 3 gün boyunca verilen ‘Strateji Planina Dayali Is Süreçlerinin ve Erp Sisteminin Gelistirilmesi ve Uygulamalari’ konulu egitime, Osmangazi Belediye Baskani Erkan Aydin ile birlikte belediye baskan yardimcilari, birim müdürleri ve belediye personeli katildi.

2025-2029 Stratejik Plani ile daha yasanilabilir Osmangazi’yi hedeflediklerini ifade eden Baskan Aydin, “Yeni dönemde yeni bir vizyonla Osmangazi’yi hak ettigi yere getirmek için hepimizin çok çalismasi gerekiyor. 3 bin kisilik Osmangazi ailesi olarak, inanç, azim ve mücadele ruhuyla çalisarak Bursa’nin Osmangazi, Osmangazi’nin de Bursa oldugunu tekrardan hissettirecegiz” dedi.

Yazdigi kitaplarla ülkeye hep fayda saglamaya çalistigini ifade eden Dr. Haldun Ersen de, “Bu egitimleri, Osmangazi Belediye Baskanimiz Erkan Aydin’in destekleriyle gerçeklestiriyoruz. 3 gün süren egitimlerin çok verimli geçecegini umut ediyorum” seklinde konustu.

Osmangazi Belediyesi’nde 3 gün süresince düzenlenen katilan belediye personeli ise egitimden verimli sekilde ayrildiklarini belirtti.

Kaynak: İHA