Melikgazi Belediyesi 'Ögrenci Yetenekli Ögretmen Farkinda' Projesini Tamamladi

TÜBITAK tarafindan desteklenerek uygulamaya destegi alan Melikgazi Belediyesi ve Melikgazi Ilçe Milli Egitim Müdürlügü tarafindan tasarlanan “Ögrenci Yetenekli Ögretmen Farkinda” projesi 5 günlük egitimin ardindan tamamlandi.

Melikgazi Belediyesi 'Ögrenci Yetenekli Ögretmen Farkinda' Projesini Tamamladi
Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonu’nda verilen 5 günlük egitimde ögretmenler, üstün yetenekli ögrencilerin sinif ortaminda fark edilebilmeleri ve yeteneklerine göre yönlendirilebilmeleri için drama etkinligi, üstün yetenekli çocuklarda bilmekle alakali gelisim, üstün yetenekli çocuklarda hissi gelisim ve karakter egitimi gibi birçok egitime tabi tutuldular.

TÜBITAK Doga Egitimi ve Bilim Okullari Destek Programi kapsaminda desteklenen proje ile üstün yetenekli ögrencilere katki saglayan Melikgazi Belediye Baskani Doç. Dr. Mustafa Palancioglu, “ Ülkemizin gelecegine isik tutacak, bilimde, sanatta, kültürde ülkemizi dünyaya tanitacak ögrencilerimize desteklerimiz her zaman devam ediyor. Bilindigi üzere Melikgazi Belediyesi olarak egitim yatirimlarimizla adimizdan sik sik söz ettiriyoruz. 5 yil gibi bir sürede Melikgazi’mize 21 adet okul, 15 adet kütüphane kazandirdik. Egitim yatirimlarimiza hiz kesmeden devam ediyoruz. Ögrencilerimiz bizim gelecegimiz. Onlara en nitelikli egitimi, en iyi sekilde saglamak için çalismalar yürütüyoruz. Dahiler Koleji, 7/24 Kütüphane ve Bilgiyi Ticarilestirme Merkezi, Havacilik ve Uzay Bilimleri Lisesi, Çocuk Üniversitesi gibi projelerimizi de, gelecegimize isik tutacak gençlerimizin en iyi sekilde egitim almalari için hayata geçirecegiz. Bu kapsamda üstün yetenekli ögrencilerimizin sinif ortaminda fark edilmelerini saglayarak onlari dogru sekilde yönlendirmeleri için, kiymetli ögretmenlerimize Melikgazi Belediyemiz ve Melikgazi Ilçe Milli Egitim Müdürlügümüz is birligi ile 5 günlük bir egitim gerçeklestirdik. Ögretmenlerimizin, çocuklarimizin gelecegini sekillendirmeleri açisindan önemini biliyor; desteklerimizi devam ettiriyoruz. Ögrenci Yetenekli Ögretmen Farkinda projemizin hayirli olmasini temenni ediyorum. Melikgazi Belediyesi olarak egitimin her zaman yaninda olmaya devam edecegiz.” dedi.

Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonu’nda gerçeklesen egitim, ögretmenlere katilim belgesi verilmesi ile sona erdi.
Kaynak: İHA