Isyerinden Hirsizlik Yapan Suç Makineleri Ordu'da Yakalandi

Ordu Il Emniyet Müdürlügü ekipleri, geçmiste onlarca kez suça karismis olan, aralarinda kesinlesmis hapis cezasi bulunan ve bir isyerinden nakit para ve altin çalan 3 hirsizi yakaladi.

Isyerinden Hirsizlik Yapan Suç Makineleri Ordu'da Yakalandi
Ordu Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü ekipleri tarafindan yapilan titiz çalismalar sonucunda, Ordu’da bir restoranda meydana gelen isyerinden hirsizlik olayi ile ilgili olarak çalisma baslatildi. Ekipler, olayi gerçeklestiren sahislarin M.S., H.K. ve M.A. oldugunu tespit etti. Yakin takibe alinan süpheliler, 55 AKP 857 plakali kiralik otomobil ile birlikte Altinordu ilçesi Yeni Mahalle’de yapilan operasyon sonucu yakalandi.

Suç makinesi çiktilar

Olayin süphelileri olan M.S., H.K. ve M.A., Asayis Sube Müdürlügü ekiplerince yakalanarak gözaltina alindi. Süphelilerden M.S.’nin 53 farkli suçtan kaydinin bulundugu, H.K. isimli süphelinin 19 suç kaydi ve hirsizlik suçundan 4 yil 2 ay kesinlesmis hapis cezasindan aranma kaydi oldugu ögrenildi. Süpheli sahislarin aracinda ve üzerinde yapilana aramada çalinan 89 bin 750 TL para, 1 adet bilezik, 10 adet çeyrek altin, 7 adet gram altin ele geçirildi. Sahislarin araçlarinda yapilan aramada 2 adet kurusiki tabanca, 2 adet taslama makinasi, 1 adet çekiç ve 1 adet keser bulundu.

Sahislarin emniyetteki islemleri sürüyor.
Kaynak: İHA