Çanakkale'de 3 Kardes Ile Tartisan Kiraathane Isletmecisi Biçaklanarak Öldürüldü

Çanakkale’de kiraathane isletmeciligi yapan Alp Avci, 3 kardes ile yasadigi tartisma sonra gögsünden ve sol elinden aldigi biçak darbesi sonrasi agir yarali olarak kaldirildigi hastanede hayatini kaybetti.

Çanakkale'de 3 Kardes Ile Tartisan Kiraathane Isletmecisi Biçaklanarak Öldürüldü
Olay, 28 Haziran’da saat 21.00 siralarinda Barbaros Mahallesi Troya Caddesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, kiraathane isletmeciligi yapan Alp Avci (24) ile 3 kardes olan elektrikçi M.M. (29) ve M.M. (19), ögrenci M.M. (18) kardesler arasinda nedeni belli olmayan bir sekilde tartisma çikti. Tartisma kisa süre içerisinde biçakli kavgaya dönüstü. Kiraathane isletmecisi Alp Avci, biçakla gögsünden ve sol elinden yaralandi. Çevredekilerin ihbarinin ardindan olay yerine gelen 112 Acil Saglik ekiplerince özel bir hastaneye kaldirilan Alp Avci, sevk edildigi Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’nde hayatini kaybetti. Asayis Sube Müdürlügü ekipleri kaçan süphelileri yakalamak için çalisma baslatti.

Ekipler, süphelileri suç aleti biçakla birlikte 29 Haziran gecesi saat 01.30’da yakaladi. Evli ve bir çocuk babasi Alp Avci’nin öldürülmesiyle ilgili gözaltina alinan 3 kardes emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen M.M. (19) ile M.M. (18) serbest birakilirken, M.M.’nin (29) adliyedeki islemleri devam ediyor.
Kaynak: İHA