BEUN Ile BARÜ Arasinda Kütüphane Ve Bilgi Paylasim Protokolü Imzalandi

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) ile Bartin Üniversitesi arasinda Kütüphane ve Bilgi Paylasim Protokolü imzalandi.

BEUN Ile BARÜ Arasinda Kütüphane Ve Bilgi Paylasim Protokolü Imzalandi
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ve Bartin Üniversitesi bünyesinde görev yapan akademik ve idari personel ile ögrencilerin kütüphanelerindeki bilgi kaynaklarindan ortaklasa yararlanmasini saglamak amaciyla imzalanan protokolle, akademik ve idari personel ile ögrenciler karsilikli olarak her iki üniversitenin kütüphanelerinden yararlanabilecek.

Rektörlük Senato Salonu’nda gerçeklesen törende BEUN Rektörü Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer ile BARÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun protokol metnini imzaladi. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer, imzalanan protokolün hayirli olmasini dileyerek, iki üniversite arasindaki is birliginin artarak devam edecegini belirtti.

Rektör Özölçer, “Bu protokol, üniversitelerimiz arasinda bilgi ve kaynak paylasimini artirarak, akademik çalismalarin daha verimli bir sekilde yürütülmesini saglayacaktir. Ögrencilerimiz ve personelimiz, daha genis bir bilgi agina erisim imkânina sahip olacak ve yapacaklari arastirmalarinda basili ve elektronik kaynaklardan en kapsamli bir sekilde faydalanabilecekler. Bu is birliginin, akademik basariyi ve arastirma kalitesini artiracagina inaniyor, bu tür is birliklerinin üniversiteler arasinda dayanismayi her daim güçlendirecegini düsünüyorum” dedi.

Kaynak: İHA