Afyonkarahisar Belediyesi Halk Lokantasi Açacak

Seçim öncesi vaatlerinden olan ‘Halk Lokantasi’ projesini kentin iki farkli noktasinda hayata geçireceklerini açiklayan Afyonkarahisar Belediye Baskani Burcu Köksal, “Halk Lokantasi konusunda çok büyük talep var. Esnaftan, isçilerden, ögrencilerden hemsehrilerimizden, amacimiz kimseyle rekabet etmek degil” dedi.

Afyonkarahisar Belediyesi Halk Lokantasi Açacak
Afyonkarahisar Belediye Baskani Burcu Köksal, Temmuz Ayi Meclis Toplantisi’nda kentin ihtiyaçlarina yönelik önemli açiklamalarda bulundu. Seçim öncesi vaatlerinden olan “Halk Lokantasi” projesini kentimizin iki farkli noktasinda hayata geçireceklerini açiklayan Baskan Köksal, “Afyon’da simitle ögününü geçirenler var. Biz de belediye olarak geçim sikintisina katkida bulunmak istiyoruz" dedi.

Dört çesit yemegin 75 TL’den satisa sunulacagini ifade eden Baskan Köksal lokantalardan birinin Yüntas’a ait Anit Kafe’de, digerinin ise Engelsiz Gastronomi Merkezi yanindaki kafeteryada hizmet verecegini açikladi.



Ambaryolu yeniden çift yönlü trafige açilacak

Afyonkarahisar’in trafik sorunu çözmek için uzman görüsü aldiklarini belirten Baskan Köksal, "Trafik problemimizle ilgili konularda çözüm için uzmanlarindan görüs aliyoruz. Afyon’da trafik konusunu nasil rahatlatiriz raporu hazirlanacak ve meclisimize gelecek. Daha önce trafik birimimiz Ambaryolu ile ilgili bir rapor hazirlamis, ‘Ambaryolu tek yön olmasin, burada trafik aksayacak’ denilmis. Buranin tek yön olmasi durumunda sehir içi trafikte aksamalar olacagi bilimsel olarak tespit edilmis, rapor haline getirilmis. Bastan verilen yanlis bir karar var. Bu yanlisin düzeltilmesi için soförler odasi, durak baskanlari ile görüstüm. Hepsi düzeltilmesini istedi. Yetmedi bilimsel bir çalisma istedik. Trafigin rahatlamasi için çift yön olmasi noktasinda rapor geldi. Komisyondan geçti. Ambaryolu’nu en az maliyetle çift yöne dönmesi için çalisma baslattik. Burada dik parktan vazgeçecegiz, yan parka geçilecek" ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA