Yönetmen Erkan Can Ve Oyuncu Bilal Çatalçekiç'le Karavan Tiyatrosu Atasehir'de

Tiyatro ve sinemanin usta sanatçisi Erkan Can’in yönetmenliginde, Bilal Çatalçekiç’in oynayacagi “Meraklisi Için Öylesine Bir Hikaye” isimli oyun, "Karavan Tiyatrosu" konseptiyle Atasehir’deki parklarda sahnelenecek.

Yönetmen Erkan Can Ve Oyuncu Bilal Çatalçekiç'le Karavan Tiyatrosu Atasehir'de
Geleneksel Türk Tiyatrosu biçiminde ve meddah anlatim diliyle; kültürümüzü tiyatromuzu ve edebiyatimizi genç kusaklara iletebilmek amaciyla yola çikan Karavan Tiyatrosu’nun yeni duragi Atasehir olacak.

Atasehir Belediyesi tarafindan hazirlanan organizasyonla, tiyatro ve sinemanin usta sanatçisi Erkan Can’in yönetmenliginde, Bilal Çatalçekiç’in oynayacagi “Meraklisi Için Öylesine Bir Hikaye” isimli oyun 26-27-28 Temmuz tarihlerinde Atasehir’deki parklarda sahnelenecek.

Türk Edebiyatinin en önemli yazarlarindan olan Sait Faik Abasiyanik’in ölümünün 70. yilinda, ünlü yazarin öykülerinden ve hatiralardan yola çikilarak uyarlanan tiyatro oyununu sahneleyecek ikili, "Karavan Tiyatrosu" konseptiyle tiyatroseverlerin karsisina çikacak.

Yapimciligini Gerçek Sanat Atölyesi’nin yaptigi, Savas Dinçel tarafindan uyarlanan oyun, özgün besteleri içeren canli müzik performansi esliginde sahnelenecek.

Oyunlarin ardindan söylesiler düzenlenecek

Ayni zamanda, oyunlarin ardindan gerçeklestirilecek söylesi bölümlerinde ise; oyunu izleyenler, Yönetmen Erkan Can ve Oyuncu Bilal Çatalçekiç’le sohbet etme firsati yakalayacaklar.

Halka açik alanlarda, 7’den 77’ye herkesin izleyebilecegi bir senlik havasinda izleyiciye sunulan bu projeyle, daha çok kisinin sanatla bulusmasi amaçlaniyor.

Oyun 26 Temmuz Cuma günü Fetih Mahallesi Buhara Parki’nda, 27 Temmuz Cumartesi günü Atatürk Mahallesi Amfili Park’ta ve 28 Temmuz Pazar günü de Içerenköy Mahallesi Tacim Ayvadas Parki’nda sahnelenecek. Oyunlar saat 21.00’de baslayacak.
Kaynak: İHA