Ücretsiz Internetten 6 Ayda 21 Bin 211 Kisi Yararlandi

Osmangazi Belediyesi, ilçe genelindeki belirli noktalara yerlestirdigi 16 wi-fi ile vatandaslara ücretsiz internet hizmeti sunuyor. Depremden etkilenen Gaziantep’in Islahiye ilçesinde yasayan vatandaslar için de ücretsiz internet noktasi olusturan Osmangazi Belediyesi’nin bu hizmetinden 2024 yilinin ilk alti ayinda 21 bin 211 kisi faydalandi.

Ücretsiz Internetten 6 Ayda 21 Bin 211 Kisi Yararlandi
Günümüz teknolojisinin tüm imkanlarini kullanan Osmangazi Belediyesi, vatandaslarin yogun olarak bulundugu Tarihi Çarsi ve Hanlar Bölgesi’nin yani sira sira belediyeye ait tesislerde, ücretsiz olarak kablosuz internet hizmeti sunuyor. Geçtigimiz yil yasanan Kahramanmaras merkezli depremlerden en çok etkilenen bölgelerden biri olan Gaziantep’in Islahiye ilçesinde de ücretsiz internet noktasi olusturan Osmangazi Belediyesi’nin bu hizmeti, vatandaslar tarafindan çok sevildi. Wi-fi cihazlarina cep telefonu, tablet ve dizüstü bilgisayarlari ile baglanan vatandaslar, hayatimizin ayrilmaz parçasi haline gelen internete aninda erisim sagliyor. Bilgiye hizli ve kolay erisimi saglamak, acil durumlar sirasinda iletisimi kolaylastirmak ve sosyal etkilesimi artirmak için kamusal ortak kullanim alanlarinda verilen ücretsiz internet hizmetinden 2024 yilinin ilk alti ayinda 21 bin 211 kisi faydalandi. Özellikle ögrenciler tarafindan yogun ilgi gören kablosuz internet erisim noktalarinda, toplam 132 bin 852 kez oturum açma islemi yapildi.

Osmangazi Belediye Baskani Erkan Aydin, ücretsiz kablosuz internet erisimi hizmetini daha da yayginlastirmak istediklerini belirterek, “Internet artik hayatin akisinda bir zorunluluk haline geldi. Neredeyse her animiz internet üzerinde devam ediyor. Sosyal belediyecilik anlayisimiz dogrultusunda, vatandaslarimizin ücretsiz, hizli ve güvenli bir internete baglanabilmesi için özellikle vatandaslarimizin yogun olarak bulundugu bölgelerde ve belediyemize ait tesislerde ücretsiz internet hizmeti veriyoruz. Vatandaslarimizin bu hizmetimize gösterdikleri ilgiden dolayi çok memnunuz. Ilerleyen süreçte ücretsiz kablosuz internet agimizi daha da genisletmek istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA