Sandalye Fabrikasindaki Yanginin Boyutu Dron Ile Görüntülendi

Bursa’nin Inegöl ilçesinde faaliyet gösteren sandalye fabrikasinda çikan yangin 2 saat süren çalisma sonucu kontrol altina alindi. Fabrika yangini dron ile havadan görüntülendi. Yangina helikopter de sürekli sorti yaparak havadan müdahale etti.

Sandalye Fabrikasindaki Yanginin Boyutu Dron Ile Görüntülendi
Yangin saat 16.30 siralarinda Yeniceköy mahallesi Ihtisas Organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren sandalye fabrikasinda henüz belirlenemeyen bir nedenle meydana geldi. Yangin kisa sürede büyüdü. Alevleri gören isçiler zorlukla fabrikadan çiktilar. Olay yerine çok sayida itfaiye ekibi sevk edildi. Bursa merkez ve ilçelerden takviye ekipler sevk edildi.

Itfaiye ekiplerinin yanisira havadan da helikopterli söndürme çalismasi yapildi. Yangin sonucu fabrika kullanilamaz hale geldi.

Inegöl Belediye Baskani Alper Taban ile birlikte Incelemenin ardindan açiklama yapan Kaymakam Eren Arslan, "Ekiplerin müdahalesi ile kontrol atina aldik. Etrafa sirayet etme riskini ortaadan kaldirdik . Büyüksehirden itfaiye destegi , çevre itfayeler, bizim itfayemiz, jandarmamizin helikopteriyle aninda müdahale ediyoruz . Can kaybi olmamasi bizim için sevindirici. Allah daha beterinden korusun arkadaslarimiz canla basla çalisiyorlar. Suan için bundan baska birsey söyleyemeyiz" ifadelerini kullandi
Kaynak: İHA