Ögrencilerin El Emegi Ürünleri Gazze Için Sergilendi

Gebze’de ögrenciler tarafindan yapilan el emegi ürünler, gelirleri Gazze’ye gönderilmek üzere sergilendi.

Ögrencilerin El Emegi Ürünleri Gazze Için Sergilendi
Gebze Belediyesi, Güzide Gençlik Merkezi ögrencileri tarafindan düzenlenen Gazze temali yilsonu sergisinin açilisini gerçeklestirdi. Programda konusan Kocaeli Büyüksehir Baskan Vekili Hasan Soba, "Gazze’yi hem günlük hayatimizdan aklimizdan çikartmamamiz hem de boykota devam etmemiz gerekiyor. Bu anlamli sergide emegi geçen herkese tesekkür ediyorum" dedi.



Gelir Gazze’ye bagislanacak

Gebze Belediye Baskani Zinnur Büyükgöz ise "Gazze temali sergimizin en önemli özelligi tüm ürünlerinin gelirlerinin Gazze’ye yardim olarak gönderilecek olmasidir. Özverili çalismalarindan ve Filistin meselesine sahip çikmalarindan ötürü gençlerimiz ile ögretmenlerimizi yürekten kutluyorum. Bu çalismalar gelecegimiz açisindan önemli durus olarak karsimiza çikiyor. Vicdanla yetisen nesillerimiz, ülkemizin nereye dogru gideceginin yol haritasini belirleyecektir. Bu ise yüregini veren tüm gençlerimize tesekkür ediyorum" ifadelerini kullandi.

Konusmalarin ardindan protokol üyeleri sergiyi gezdi. Sergi açilisina Baskan Büyükgöz’ün yani sira Cumhuriyet Bassavci Vekili Kamil Demir, Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Hasan Soba, Ilçe Jandarma Komutani Muharrem Poyrazoglu, AK Parti Ilçe Baskani Recep Kaya, belediye baskan yardimcilari ve ilgili birim müdürleri katildi.

Kaynak: İHA