Marmara Bölgesinin Tek Parselde En Büyük Projelerinden Biri Hayata Geçiyor

KOCAELI – Zeray, Marmara bölgesinin tek parselde yer alan en büyük arazilerinden birinde proje gelistirmek üzere taraflarla anlasma imzaladi. Yeni proje, modern mimarisi ve sürdürülebilir yasam alanlari ile sehrin siluetine yeni bir soluk getirecek.

Marmara Bölgesinin Tek Parselde En Büyük Projelerinden Biri Hayata Geçiyor
Zeray, Marmara bölgesinin tek parselde en büyük arazilerinden birinde proje gelistirmek için taraflarla anlasma imzaladi. Kocaeli’nin Basiskele, Izmit ve Kartepe ilçelerimizin kesisim noktasinda yer akacak proje, bölgedeki en büyük arsada hayata geçirilecek, yatirimcilara sadece yasam alani degil, ayni zamanda yüksek katma degerli yatirim imkani sunacak. Modern tasarimi, genis yesil alanlari ve sosyal donatilari ile proje, bölgeye deger katmanin yani sira, yatirimcilara da yüksek kazanç potansiyeli vaat ediyor. Yatirimcilar, projenin sundugu avantajlardan yararlanarak, bölgenin gelisimine ortak olacak ve uzun vadede degerlenen bir yatirimin sahibi olacak. Proje hem yasam kalitesini hem de yatirim degerini maksimize etmek üzere tasarlaniyor. Zeray’dan yapilan açiklamada, "Müsteri kitlemizin, yatirim aliskanliklarini takip ediyoruz. Yatirim tercih hakkini bizden yana kullanmamis ve baska bir süreçte ofisimize ziyarette bulunan her müsterimiz yasamis oldugu pismanligini dile getiriyor. Çünkü bunun içerisinde proje özelliklerimizin yani sira marka degerimizin saglamis oldugu yüksek kazanç getirisi var" denildi.

"Sektörün gelecegi parliyor"

Anlasmanin ardindan yapilan açiklamada, “Türkiye Istatistik Kurumu’nun (TÜIK) verilerine göre, konut yatirimlari, istikrarli büyüme ve yüksek getiri potansiyeli ile en kazançli ve önemli yatirimlar arasinda yer almaktadir. Güncel satis ve stok verileri, ihtiyaç analizleri ile degerlendirildiginde konut piyasasinin canli bir potansiyel barindirdigini ve yatirimcilar için sundugu firsatlari gözler önüne sermektedir. Ayrica, sektör uzmanlari ve ekonomistler, konut piyasasinin gelecegine dair olumlu görüslerini dile getirmekte, bu da yatirimcilarimiz için büyük bir güven kaynagi olusturmaktadir.  Tüm bunlarin yani sira, ZERAY olarak güvenli yapinin tanimini gelistiriyoruz. Yatirimcilara sunmus oldugumuz güvence ayni zamanda kazanç, kalite ve konfor imkanlarini da sagliyor. Kendi sorumluluk alanimizda sektörü parlatan, sehrin nitelikli imarlasmasinda basrol boyutunda yer aliyor ve takipçilerimiz tarafindan hayretle izleniyoruz. Rekabet en büyük gelisim kampçisi. Sektörün duragan oldugu dönemlerde projelerimiz arasinda rekabet sartlari olusturuyor ve öz gelisimimizi sürekli diri tutuyoruz" ifadeleri kullanildi.

“2000 dairelik devasa proje”

Projenin yaklasik 2 bin daireden olusacagi, bugün itibariyla 100 milyon dolar degerindeki arsada yükselecegi belirtildi. Projenin günümüz sartlarinda yatirim degeri ise 400 milyon dolar seviyesinde. Açiklamada; kaliteden ödün vermeyen proje donanim ve nitelikler olacagi ifade edilirken, "Daha genis bir kitleye hitap ederek, kendi bünyemizde erisilebilir ödeme planlari ile bölgenin konut ihtiyacini gidermeye yönelik sorumluluk almaya devam ediyoruz. Sehrin dokusu ve mimarisi bakimindan kalbi konumda yer alan projemizde Zeray tasarimi ve mimari dokunusu olacak. Adeta yeni bir merkez insa edilecek. Projemiz su ana kadarki en merkezi projemiz" denildi.

"Istihdam ve ekonomiye katki

Projenin daha iyi bir yuvaya yerlesmek isteyenlerin bulusma adresi olacagi belirtilirken, "Sektörün halihazirda var olan durumunu görmek gerekir ve bunlarin karsisinda bizleri; hiç görmeyip, boyutunda yasamayan, birinci agizdan bizzat bizlerden duymayan kisilerin, varligimizi, var olan düzende, hayal boyutunda bir beklenti içerisinde yargilamalarini en büyük kazanç olarak görüyorum. Hep üstüne koyarak ilerlememizin aslinda gurur duyacagimiz yansimalari bunlar. Sürekli eksigimizi görüp, gelisime odaklanip, mücadeleden hiç yilmayacagimizin ödevini sunuyor bizlere, biz böyle okuyoruz. Projemiz, bölgeye ciddi bir istihdam kaynagi saglayacak ve ekonomik canlilik getirecek. Talebin arttigi, arzin düstügü bu dönemde, firmamiz aktif olarak sektörde basrol oynayarak büyüme ve gelisime yönelik ivme kazanmaktadir. Bu anlasma, sirketimizin vizyonunu ve bölgeye olan inancini yansitmakta olup, projemizin basarisina olan güvenimizi pekistirmektedir. Yatirimcilarimiz ve bölge sakinleri için hayata geçirecegimiz bu projede yer almak isteyen herkesi, satis lansmanimiza davet edecegiz. Projenin ön görülen baslangiç tarihi 2025 yilinin ilk çeyregi olup teslimi 2027 yilinin ilk çeyregi olarak planliyoruz” denildi.
Kaynak: İHA