Köseköy Meydaninda Çocuk Ve Aileler Hosça Vakit Geçirecek

Kartepe Köseköy Meydan Düzenlemesi Projesi’nde muhtarlik binasi ve çay ocaginin kaba insaati tamamlandi. Proje bittiginde çocuk ve ailelerin nefes alacagi alan olarak hizmet verecek.

Köseköy Meydaninda Çocuk Ve Aileler Hosça Vakit Geçirecek
Kocaeli Büyüksehir Belediyesi tarafindan projelendirilen "Kartepe Köseköy Meydan Düzenlemesi" isinde çalismalar tüm hiziyla devam ediyor. Bu kapsamda yüklenici firma muhtarlik binasi ve çay ocaginin kaba insaatini tamamladi. Toplam proje alani 3 bin 440 metrekare olan Köseköy Meydan Düzenlemesi Projesi’nde birçok kent donatisi bulunuyor. Muhtarlik binasi, kafeterya ve beton banklarin yer alacagi proje, yesil alanlariyla da göz doldurmaya hazirlaniyor. Çalismalar kapsaminda son olarak muhtarlik binasi ve çay ocaginin kaba insaati tamamlanirken, çay ocagi önündeki pergola imalati ise devam ediyor. Diger yandan meydan düzenlemesinde beton imalatlari ile granit kaplama imalatlari da basladi.

Bölge halkina sosyal yasam alani sunacak olan Köseköy Meydani, çocuk oyun gruplari ve peyzaj düzenlemeleriyle ailelerin gözdesi olacak. Kartepelilerin nefes alacagi ve hosça vakit geçirmelerini saglayacagi proje bölgeye vizyon katacak.
Kaynak: İHA