Kent Konseyi Kadin Meclis Baskani Ayla Ercan Güven Tazeledi

Bilecik Kent Konseyi Kadin Meclisi Seçimi Genel Kurulu Baskanlik seçiminde Ayla Ercan güven tazeledi.

Kent Konseyi Kadin Meclis Baskani Ayla Ercan Güven Tazeledi
Bilecik Kent Konseyi’nde gerçeklestirilen genel kurula; Belediye Baskani Melek Mizrak Subasi, Kent Konseyi Baskani Hakki Aynur ve kent konseyi üyeleri katildi.

Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan Divan Basligi seçimi gerçeklestirildi.

Faaliyet raporunun sunulmasi ve degerlendirilmesinin ardindan baskanlik seçimine geçildi. Mevcut baskan Ayla Ercan güven tazeleyerek yeniden Kent Konseyi Kadin Meclisi Baskanligina seçildi. Genel kurul sonrasi konusan Baskan Subasi, “Bilecik Kent Konseyi Kadin Meclisi Baskanligi seçimlerini gerçeklestirdik. Divan Baskani olarak görev aldigim seçimlerde Kent Konseyi Kadin Meclisi Baskanligi görevine seçilen Ayla Ercan’i tebrik ediyor, baskanimiza yeni görevinde basarilar diliyorum’’ dedi.

Kent Konseyi Kadin Meclisi Baskanligi’na yeniden seçilen Ayla Ercan ise yaptigi konusmada su ifadelere yer verdi: “Öncelikle Kadin Meclisi 3’üncü Genel Kurulu’nda baskan olarak yeniden seçilmekten büyük onur ve mutluluk duydugumu belirtmek isterim. Hepinize bu güven ve destek için içtenlikle tesekkür ediyorum. Kadin Meclisi olarak, kadinlarin toplumsal, ekonomik ve siyasi hayatta daha aktif, daha etkili bir sekilde yer almasini saglamak için çalisiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA