Karadeniz Sevdalilari Kocayayla'da Bulusuyor

Bursa Trabzon Kültür ve Dayanisma Dernegi öncülügünde bu yil Kocayayla’da düzenlenecek olan senlik, Karadeniz sevdalilarini bir araya getirecek. Sevilen Karadenizli sarkicilarin da sahne olacagi senlikte, binlerce kisiyle çekilecek horonla rekor denemesi yapilacak.

Karadeniz Sevdalilari Kocayayla'da Bulusuyor
Bursa Trabzon Kültür ve Dayanisma Dernegi, Karadeniz sevdalilarini Bursa’nin yaz aylarinda en serin yaylasi olan Keles’teki Kocayayla’da bulusturacak. Binlerce kisinin katilacagi senlikte sevilen Karadenizli sanatçilarin yani sira, kurulacak stantlarda Karadeniz yöresine ait birçok ürün vatandasin begenisine sunulacak.

Kocayayla’da 20-21 Temmuz Cumartesi ve Pazar günü gerçeklestirecek senlik, Türkiye’de bugüne kadar yapilan en büyük organizasyonlardan biri olarak planlaniyor. Yaylanin temiz ve serin havasinda binlerce kisinin olusturacagi horon ile rekor denemesi de yapacaklarini belirten Bursa Trabzon Kültür ve Dayanisma Dernegi Baskani Orhan Aygün, “Doyasiya Karadeniz’i yasayacagimiz bir hafta sonu olacak. Ünlü ve sevilen sanatçilar Ekin Uzunlar, Ismail Türüt, Cengiz Kurtoglu, Onay Sahin ve Bizim Gönül gibi birçok usta sanatçi bizimle birlikte olacak. El ele vererek güzel bir birliktelik ve beraberlik örnegi sergileyecegiz. Hatta yapacagimiz horon ile rekor denemesi olacak. Bu etkinligin bugüne kadar yapilmis en büyük organizasyon olmasini hedefliyoruz. Tek istegimiz yaylanin biz oradan gittikten sonra temiz kalmasi. Bütün Bursalilari, Karadeniz’e gönül vermis herkesi senligimize bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA