Inegöl Belediyesi 31 Personel Alacak

Inegöl Belediyesi, 3 ayri alanda çalismak üzere 31 personel alimi yapilacagini duyurdu. Açiklanan personel alimi çerçevesinde; 1 Ulastirma Mühendisi, 25 çöp kamyonu arkasi personeli, 5 çöp kamyonu soförü alinacak.

Inegöl Belediyesi 31 Personel Alacak
Inegöl Belediyesi’nin personel alimina iliskin yapilan açiklamada su ifadelere yer verildi: “Kurumumuz bünyesinde istihdam edilmek üzere 3 ayri alanda görevlendirilecek personel alimi yapilacak. Ilçe halkimiza en iyi hizmeti sunmak adina yapilan alim çerçevesinde; 1 Ulastirma Mühendisi, 25 çöp kamyonu arkasi personel, 5 çöp kamyonu soförü istihdam edilecek. Basvuruda bulunmak isteyen vatandaslarimiz Ulastirma Mühendisi alimi için 23 Temmuz Sali saat 17.00’a kadar Kemalpasa Mahallesi Adnan Menderes Bulvari No:1 Inegöl Belediye Baskanligi adresinde bulunan Inegöl Belediyesi Personel Hizmetlerine bizzat basvuru yapabilecek. Çöp kamyonu arkasi ve çöp kamyonu soför alimi için ise 31 Agustos Cumartesi günü saat 12.00’ a kadar Mahmudiye Mahallesi 29.Mobilya Sokak No 29 adresinde Temizlik Isleri Müdürlügü Hizmet Binasina gelerek bizzat basvuru yapabilecek.

Basvuracak adaylarda aranan sartlar ise söyle:

"Ulastirma Mühendisi için; Erkek adaylar için askerlikle ilisigi olmamak, çalismaya engel teskil edecek saglik sorunu olmamak, en az B sinifi ehliyete sahip olmak, üniversitelerin ulastirma mühendisligi bölümünden mezun olmak, tercihen en az 2 yil mesleki deneyime sahip olmak, ekip çalismasina yatkin, iletisim becerileri güçlü, analitik düsünme ve problem çözme yetenegine sahip, MS Ofis programlarina ileri seviye hakim olmak, QGIS, Vissim, AutoCAD ve Visto programlarini bilen, tercihen Autodesk Civil 3D, NETCAD programlarini bilen. Çöp kamyonu arkasi için; Saglik sorunu olmamak, 45 yasindan gün almamis olmak, Inegöl sinirlari içinde ikamet ediyor olmak, esnek ve vardiyali çalisma sartlarina uygun olmak. Basvurular 1 adet fotograf ile yapilacaktir. Çöp kamyonu soförü için; E (Eski ehliyet) veya C (Yeni ehliyet) ehliyete sahip olmak, Belgelendirmek sarti ile 3 yil kamyon soförlügü tecrübesi olmak, SRC-2 ve SRC-4 Belgesine sahip olmak, Psikoteknik belgesine sahip olmak. Saglik sorunu olmamak, 45 yasindan gün almamis olmak, Inegöl sinirlari içinde ikamet ediyor olmak, esnek ve vardiyali çalisma sartlarina uygun olmak. Basvurular 1 adet fotograf ile yapilacaktir."
Kaynak: İHA