Her Yerde Aranan Azili Suç Makinasi Kadin, Bursa'da Yakalandi

Bursa’da 7 ilde hirsizlik yaparak azili suç makinasina dönüsen ve 60 suç kaydinin yani sira 35 yil 8 ay 10 gün de hapis cezasiyla aranan 24 yasindaki suç makinasi kadini Bursa polisi yakaladi.

Her Yerde Aranan Azili Suç Makinasi Kadin, Bursa'da Yakalandi
Il Emniyet Müdürlügü’ne bagli Yildirim Ilçe Emniyet Müdürlügü Yildirim Suç Önleme ve Sorusturma (SÖS) Büro Amirligi ekipleri suç ve suçluyla mücadelesini araliksiz sürdürüyor. Sürekleri süpheli sahislar ve araçlar üzerinde çalismalar yapan ekipler son olarak Esenevler Mahallesi Ankara Yolu üzerinde süphelendigi bir kadin sahsi durdurdu.

Kadin suç makinasi çikti

Ekipler, süphelinin 60 suç kaydi bulunan Ezgi Nur B. (24) oldugunu ve 18 adet farkli dosyadan toplamda 35 yil 8 ay 10 gün kesinlesmis hapis cezasinin bulundugunu tespit etti. Gözaltina alinan Ezgi Nur B., Yildirim Suç Önleme ve Sorusturma Büro Amirligi’ne getirildi.

Burada islemleri tamamlanan suç makinasi kadin islemlerinin ardindan Ertugrulgazi Polis Merkezi Amirligi’ne teslim edildi.

Suçlarin benzerligi pes dedirtti

Ezgi Nur B.’nin 18 farkli dosyadaki suçlarinin, ’Bina içerisinde muhafaza altina alinmis esya hakkinda hirsizlik’, ’konut dokunulmazligini ihlal’ ve ’mala zarar verme’ suçlari oldugu ögrenildi.

7 ilde hirsizlik yapmis

Azili suç makinasi Ezgi Nur B.’nin Bursa, Kütahya, Bilecik, Yalova, Istanbul, Düzce ve Kocaeli’de evlere girerek hirsizlik yaptigi tespit edildi.
Kaynak: İHA