Film Sahnelerini Aratmadi... Kilometrelerce Kaçan Süpheliler Böyle Yakalandi

Bursa’da polis ekipleri süpheli Tofas Sahin marka bir otomobile ‘dur’ ikazinda bulundu. Polisin israrli ikazlarina ragmen, 22 yasindaki sürücü ve 4 arkadasi bulunduklari otomobille kilometrelerce kaçti. Ekipleri pesine takan sürücü, yaklasik 10 kilometre sonra yolun kesilmesiyle yakalandi. Gözaltina alinan gençlerin, ehliyetsiz oldugu için kaçtigi ögrenildi.

Film Sahnelerini Aratmadi... Kilometrelerce Kaçan Süpheliler Böyle Yakalandi
Merkez, Yildirim ilçesi Elmasbahçeler Mahallesi üzerinde devriye atan Yildirim Suç Önleme ve Sorusturma Büro Amirligi ekipleri, süphe üzerine Tofas marka Sahin otomobile dur ikazinda bulundu. Fakat direksiyon basindaki sürücü Ali Eren S. (22), ve araçta bulunan 4 arkadasi yapilan ikazlara uymadi. Peslerine takilan polis israrla ikazda bulunmasina ragmen durmayan sürücü ile ekipler arasinda kovalamaca basladi.

Yakalanma ani kameraya yansidi

Yaklasik 10 kilometre takip edilen ve Ankara yolu Otosansit Kavsagi’ndan dönen araç Duaçinari bölgesinde kistirildi. Süpheli gençlerin önünü polisin kovaladigini gören bir vatandas araciyla kesti. Ekiplerin araci sikistirmasiyla 5 süpheli, kiskivrak yakalanirken, o anlar film sahnelerini aratmadi. Gözaltina alinan sürücü Ali Eren S.’nin daha önce 2 kez alkolden ehliyetinin geri alindigi ögrenildi. Polisin olayla ilgili sorusturmasi devam ederken, sürücüye 50 bin lira idari ceza kesildi.

Toplam 5 süpheli detayli sorgulama yapilmak üzere polis merkezine götürüldü.
Kaynak: İHA