Engelsiz Yaz Kurslarina Katilan Annelerine Çanta Dikim Egitimi Verildi

Sakarya Büyüksehir Belediyesi Sosyal Gelisim Merkezi’nde (SGM) egitim gören ‘engelsiz’ yüreklerin aileleri, yavrularini beklerken kendilerine yazlik çantalar isleyip hazirladi. Eli öpülesi anneler, bu etkinlikte stresten uzak huzur dolu bir gün geçirdi.

Engelsiz Yaz Kurslarina Katilan Annelerine Çanta Dikim Egitimi Verildi
Sakarya Büyüksehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Sube Müdürlügü, sehirde yasayan ‘engelsiz’ yüreklere birbirinden güzel deneyimler sunmaya devam ediyor. Sosyal Gelisim Merkezi’nde 6 hafta boyunca devam edecek olan yaz kursuna katilan çocuklarini bekleyen annelere çanta dikim egitimi verildi.

Dikis sinifindaki etkinlikte anneler kâgit iplerden yaz sezonunda kullanabilmeleri için çanta hazirladi. El emegi, göz nuru olan çantalari büyük bir özenle ören anneler, çocuklarini beklerken stresten uzak huzur dolu bir gün geçirdi. Katilimin yüksek oldugu etkinlikte ebeveynler, özenle ördükleri çantalari ayrica bu etkinlikte sergiledi.

SGM’den yapilan açiklamada, “Engelsiz yürekli kursiyerlerimizin eli öpülesi anneleri yazlik çantalarini kendi elleriyle yaptilar. Çocuklari SGM kursunda egitim gören annelerimiz, çocuklarini beklerken bos geçen vakitlerini dikis sinifindaki kâgit iplerden kendilerine çanta yaparak degerlendirdi. Keyifli anlar geçiren anneler günün stresinden bir anlik da olsa uzaklastilar” denildi.
Kaynak: İHA