Düzce Üniversitesi 'Ulasan Ve Erisen Türkiye 2053' Yarismasindan Ödülle Döndü

Ulastirma ve Altyapi Bakanligi, Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Arastirmalari Merkezi Baskanligi (UDHAM) tarafindan düzenlenen Ulasan ve Erisen Türkiye 2053 Üniversiteler Arasi Ar-Ge Fikir Yarismasi’ndan Düzce Üniversitesi ödülle döndü.

Düzce Üniversitesi 'Ulasan Ve Erisen Türkiye 2053' Yarismasindan Ödülle Döndü
Ulastirma ve Altyapi Bakani Abdulkadir Uraloglu’nun tesrifleriyle gerçeklestirilen ödül törenine; Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, ödül alan üniversitelerin rektörleri ile bakanlik temsilcileri katildi.

Sektör ihtiyaçlarina yönelik proje üretilmesini tesvik etmek ve üniversitelerde Ar-Ge kültürünü gelistirmek amaciyla düzenlenen yarismada, Düzce Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Bilgisayar Mühendisligi Bölümü 4. sinif ögrencisi Muhammed Ali Besli, "Kaza Bilgilendirme Sistemi (KABIS)" projesi ile Mansiyon Ödülü almaya hak kazandi.

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, Muhammed Ali Besli’yi tebrik ederek, Düzce Üniversitesi’nin proje gelistirme ve proje kültürü olusturma konusunda ögrencilerine destek olmayi sürdürecegini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA