Büyüksehir'den 'Can Dostu' Kurtaran Itfaiye Personeline Tesekkür

Bursa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Ergül Halisçelik, geçtigimiz günlerde yasanan bir yanginda dumandan zehirlenen köpegi, önce masaj yapip ardindan oksijen ve su destegiyle hayata döndüren Büyüksehir Belediyesi itfaiye personeline örnek davranislarindan dolayi tesekkür etti.

Büyüksehir'den 'Can Dostu' Kurtaran Itfaiye Personeline Tesekkür
Geçtigimiz günlerde çikan yanginda mahsur kalan ve dumanlardan etkilenen bir köpek, itfaiye ekiplerinin dikkatiyle kurtarildi. Baygin köpege önce masaj uygulayan itfaiye ekipleri, daha sonra oksijen destegi verdi. Gözlerini açan köpegi suyla serinleten ekipler, sessiz can dostunu itfaiye araciyla sirenleri çalarak son sürat veterinere götürdü. Köpegin durumunun iyi oldugu ögrenilirken, itfaiye erlerinin örnek davranisi da takdir topladi.

Bursa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Doç. Dr. Ergül Halisçelik de patili dostu hayata döndüren kahraman personelleri Cemal Sezer, Sükrü Kibar ve Furkan Gümüsoluk’u makaminda agirladi. Itfaiye Daire Baskani Canalp Berkdemir ve Itfaiye Müdahale Sube Müdürü Muktedir Arslan’in da yer aldigi ziyarette Genel Sekreter Halisçelik, Türkiye’ye örnek olan itfaiye teskilatini tebrik etti. Itfaiyenin, belediyeciligin ana hizmetlerinden birisi oldugunu söyleyen Genel Sekreter Halisçelik, her türlü afet ve acil durumlarda vatandasin yaninda olan itfaiye teskilatinin önemli görevler üstlendigini belirtti.

Genel Sekreter Halisçelik, Yenisehir ilçesindeki yanginda da ekiplerin büyük özveriyle çalistigini ifade etti.

Yanginin söndürülmesinin yaninda can dostu bir köpegin de ekipler tarafindan hayata döndürüldügünü anlatan Genel Sekreter Halisçelik, dikkatlerinden ve verdikleri mücadeleden dolayi belediye bürokratlarini ve itfaiye personelini tebrik etti.

Ziyaretin sonunda Genel Sekreter Halisçelik tarafindan kahraman itfaiye personeline hediye takdim edildi.
Kaynak: İHA