Vali Sefik Aygöl Medetli Köyünü Ziyaret Etti

Bilecik Valisi Sefik Aygöl, beraberindeki heyet ile birlikte Osmaneli Ilçesine bagli Medetli köyünü ziyaret ederek köy sakinleriyle bir araya geldi.

Vali Sefik Aygöl Medetli Köyünü Ziyaret Etti
Bilecik Valisi Sefik Aygöl’e, Osmaneli Kaymakami Yüksel Ünal, Jandarma Komutani Tegmen Mustafa Güzel, Il Tarim Müdürü Necmettin Yoldas, Il Genel Meclis üyeleri Saban Güdem, Orhan Ugur ve kurum amirleri eslik etti.

Köy kantarinda karpuz ve kavun üreticisi ile bir araya gelen Vali Aygöl, vatandaslarla birebir sohbet ederek, köy halkinin istek ve taleplerini dinledi. Aygöl, vatandaslarin taleplerini dikkatle dinledikten sonra, çözüm yollari hakkinda degerlendirmelerde bulundu ve devletin imkanlari dahilinde gerekli adimlarin atilacagini belirtti.

Medetli köyü sakinleri, Vali Aygöl’ün ziyaretinden duyduklari memnuniyeti dile getirerek, sorunlarinin yerinde tespit edilip çözüm üretilmesi için gösterilen çabadan dolayi tesekkür etti.

Vali Aygöl, ziyaret sonunda vatandaslarla bir araya gelmenin ve onlarin taleplerini dinlemenin kendisi için çok önemli oldugunu vurguladi. Köylerin kalkinmasi ve yasam standartlarinin yükseltilmesi için çalismalarin araliksiz devam edecegini belirterek misafirperverlikleri için Medetli köy halkina tesekkür etti.
Kaynak: İHA